Telefont akart lopni, de visszanyalt a fagyi! VIDEÓ!

Mit árul el egy emberről az, ha valakiről úgy gondolja alszik és elveszi a telefonját? Vagy megtalálja a földön és letagadja? Egy dolgot… nincs benne semmi tisztesség! Ezzel a lopási kísérlettel viszont embereink most iszonyatosan mellényúltak, ugyanis a telefonnak tűnő tárgy valójában egy távvezérlésű mini sokkoló… Ezt nektek!

Sajnos egyre több az olyan ember, akinek már rég elkopott vagy soha nem is volt gerince, és ha lehetőséget látnak rá bizony meglopnak másokat. Tisztelet persze mindig a kivételt illeti! Saját tapasztalatom: nemrég egy Über sofőr adta vissza, ráadásul teljesen feltöltve lemerült okos telefonom, mikor véletlenül a kocsijában felejtettem! Sajnos ez a ritkábbik eset, mert általában ha ott felejtünk egy okos telefont a boltban, étteremben, vagy egy parkban a padon pillanatok alatt nyoma veszik.

Nos, ez a leleményes férfi úgy döntött, hogy bosszút áll azokért az emberekért, akik a tolvajlelkű embertársaik miatt valaha is kárt szenvedtek. Ehhez pedig elég volt egyetlen gombot megnyomni távirányítóján, ugyanis a csali telefon valójában egy elektromos sokkoló volt.
A férfi pedig elindult vadászni… Jól látszik a videón, hogy dobja el hirtelen mindenki a készüléket a távirányítón lévő gomb lenyomása után, és sétál tovább üres kézzel, mintha mi sem történt volna. A második pár a kedvencünk, akikhez még vissza is megy beépített emberünk megkérdezni, nem találtak-e véletlenül egy telefont és egy üdítőt a földön.. Hát persze, hogy nem…

Oszd meg, ha te is úgy gondolod, hogy a gerinctelen emberek megérdemlik a büntetést!

betöltés...