Válassz egy almát erről a fáról, és kiderül, hogy képes vagy-e megvalósítani a céljaidat!

Válassz egy almát erről a fáról, és kiderül, hogy képes vagy-e megvalósítani a céljaidat!

Íme, egy zölden virító fa, rajta 12 almával. Ezekből válasszunk ki egyet, majd olvassuk el a leírást. Sok érdekes dolgot tudhatunk meg életünkről, álmainkról.

1. Nincs gond az önbizalmaddal, tisztában vagy képességeiddel, lehetőségeiddel. Sikerre számíthatsz az életben, mert megdolgozol érte, teszel céljaidért.

2. Tele vagy energiával és tudod, hogy mit akarsz megvalósítani az életedben. Tudod azt, hogy dolgoznod kell az álmod megvalósításáért, mert más nem fogja helyetted elintézni.

3. A körülmények jelentősen befolyásolják az életedet. Hajlamos vagy sodródni az árral. Ez nem jó! Képes vagy arra, hogy saját döntéseket hozzál, hogy kezedbe vedd az irányításd, a sorsodat. Higyj a saját erődben, a képességeidben, mert meg tudod valósítani az álmaidat.

4. Igényes ember vagy. Ha valamit elhatároztál, akkor azért meg kell dolgoznod, mert máskülönben nem fogod megvalósítani a célodat. Jó úton vagy, folytasd a munkát.

5. Ha nem tudod beteljesíteni a vágyaidat, az a lobbanékonyságodnak “köszönhető”. Ezért érdemes lehiggadnod, ugyanis a józan gondolkodás révén tisztábban látod majd a helyzetet és olyan döntéseket tudsz majd hozni, ami később hozzájárul a sikereidhez.

6. Nagyon szerencsés ember vagy. Azonban a lustaságod áll a sikered útjában, amit érdemes leküzdened, mert másképp nem tudod megvalósítani elképzeléseidet.

7. Az álmaid valóra válnak, csak időre van szükség. Légy türelmes.

8. Ne ragaszkodj görcsösen az elképzeléseidhez, néha vegyél vissza kissé a tempóból, a dolgok olykor maguktól elrendeződnek.

9. Eléred azt, amire vágysz, csak a végén lehet, hogy felteszed magadban a kérdést: “Valóban erre vágytam, ezt akartam?”

10. Légy kissé visszafogottabb, szerényebb a kívánságaidat illetően, mert így nem biztos, hogy elérd a céljaidat.

11. A célod egy ok miatt nem váltak valóra: mert még semmit nem tettél azért, hogy bekövetkezzen.

12. Csak egy lépés választ el attól, hogy beteljesüljön az, amire mindig is vágytál.

betöltés...