Ezt üzeni az emberiségnek a December 3. Szuperhold

Az asztrológiában a december igen fontos hónap, mivel ekkor vannak a nagy változások és fordulatok. Ezek a változások igazán segíteni fognak új energiákkal feltöltődni és új rálátást nyerni az előttünk álló évre.

2017 utolsó Teliholdja az Ikrek jegyében fog kiteljesedni december 3-án, ugyanazon a napon, amikor a Merkúr retrográd is kezdődik. Ez a Telihold egyben Szuperhold is lesz, ami azt jelenti, hogy energiája sokszorosan hat majd.

Annak ellenére, hogy a decemberi Telihold egy rendkívül erős Szuperhold, a Merkúr retrográddal való egybeesése miatt csökken a felénk áradó energiája. Ebben a periódusban úgy érezhetjük, hogy kettőt lépünk előre és egyet vissza. Szintén érezhetjük magunkat elakadva, stagnálva.

Mégis érdemes megbecsülni ezt az energiát, mivel ez a Telihold segítségünkre lehet abban, hogy bizonyos dolgokat a felszínre hozzunk. Ha vannak olyan dolgok, amiket hallanod kell, vagy épp olyan titkok, amelyeket fel kell fedni, ez a Telihold minden bizonnyal világítani fog neked ahhoz, hogy meg tudd látni az igazságot.

Ez a Telihold csakis az igazság megvilágításáról szól, főleg amikor a kommunikációról, igaz céljaidról és szándékaidról van szó. Ha te, vagy egy ismerősöd, akár rokonod mostanig elhallgatta az igazságot valamivel kapcsolatban, ez a Telihold szinte a felszínre kényszeríti mindezeket.

Az igazság végül ki fog derülni, tehát légy türelmes és engedd a dolgokat kibontakozni ennek az energiának a hatására. Bármilyen igazságról is legyen szó, felszínre fog jönni és a javadat szolgálja majd, ezért legyél nyitott és higgy abban, hogy az igazság fel fog téged szabadítani.

Talán úgy fogod érezni, hogy ez az energia leginkább az emberi kapcsolataid szintjén fog megnyilvánulni. Ide tartozik a romantikus kapcsolat is, de ugyanúgy a kollégáiddal, barátaiddal és családoddal való kapcsolat is.

Figyelembe véve, hogy a Merkúr hanyatlásba kezd, nagyon fontos lesz gondolkodni, mielőtt kimondasz valamit. Ha igaz, őszinte indíttatásból beszélsz, akkor semmiért nem kell aggódnod, de ha szavaid mögött az egó és az önvédelmi szándék bújik meg, akkor csak bonyodalmat okozol magadnak.

Csak egyszerűen bíznod kell abban, hogy bármi, amire fény derül, vagy bármilyen új információ ami felszínre kerül, az csakis a te érdekedben fog történni és csakis a te javadat szolgálja majd.

Gyakorlatilag ezt a Teliholdat rengeteg pozitív energia kíséri és ez kifejezetten abban fog nekünk segíteni, hogy a legteljesebb potenciálunkba lépjünk. 2017 az új kezdetek témája köré épült, és úgy tűnik, ez a Telihold ennek az energiának a csúcspontja.

A régi és az új között lezajlott folyamat igazi kihívást jelentett, és komoly változásokhoz vezethetett az életben, de ez az energia lassan hanyatlani kezd. Az idei év utolsó Teliholdjának az energiáját használd, mint lehetőséget arra, hogy megünnepeld, milyen messzire jutottál. Adj hálát azért, hogy eddig eljuthattál és üdvözöld az új kezdetet.

Ez az új kezdet, ami rád vár, talán az, amire vártál, de talán nem. Nem számít, mi sodródik az utadba, próbálj meg mindenért hálás lenni és bízz abban, hogy az összkép – ami számodra most még talán nem áll össze igazán – majd kifizet mindenért.

Minden, amit az utadba sodor a sors az egy lecke, és még akkor is, ha néha fájdalmas és igazságtalan, mindannyian emlékeznünk kell arra, hogy örök lények vagyunk egy ideiglenes utazáson.

Életünk ideiglenes pillanat az időben, és azért vagyunk itt, hogy tanuljunk, növekedjünk és legjobb képességeink szerint éljünk az idő alatt, ami a rendelkezésünkre áll.

Használd ki ennek a Teliholdnak az energiáját arra, hogy megünnepeld magad és az életed, függetlenül attól, hogy mit tartogat számodra a jövő.

A Szuperhold az Ikrekben az igazsággal való kapcsolódásról szól, ide pedig beletartozik az az igazság is, ami te vagy valójában. Te egy időtlen, kortalan lény vagy, aki ennek az életnek a hajójában utazik ideig-óráig, azzal a feladattal a hátizsákjában, hogy megtanulja, hogyan szeresse jobban önmagát, hogyan szeresse jobban a bolygóját és hogyan szeresse jobban az embertársait.

betöltés...