Megelégelte a férje igénytelen külsőjét, ezért a szakértőkre bízta. Az eredmény minden nő szívét megdobogtatná!

Sokszor hallottuk már, hogy mindenkit a stílusa tesz egyedivé.

A személyiségünk azonban néha kifog rajtunk, és egy olyan öltözködési stílusba csomagol bennünket, amely nem éppen előnyös a számunkra. Talán jól érezzük magunkat a bőrünkben, de a lelkünk mélyén tudjuk, hogy valami nem stimmel a képpel, mely a tükörből néz vissza ránk…

A híres műsorvezetőnő, Oprah Winfrey is tisztában van ezzel, ezért elindított egy olyan tévéshowt, mely óriási népszerűségnek örvend.

Az Oprah, Make Over My Man-t sokan követik a képernyők előtt, többek között olyan személyek is, akik mindent megadnának, hogy bekerüljenek a megújító programba. Josh egyike azon mázlistáknak, akik ragyogó új külsőjüket a műsor szakértőinek köszönhetik.

A férfit a felesége nevezte be a műsorba. Heidi ugyanis megelégelte a férje hosszú szakállát és a banális öltözködési stílusát, ezért Oprah stábjára bízta Josh sorsát. Bár a férfinak kezdetben nagyon nem tetszett a felesége tette, végül beadta a derekát, de csakis azért, hogy Heidi kedvében járjon.

A végeredmény azonban magát Josht is meglepte. A férfit teljesen elbűvölte az új külsője, és egy percig sem bánta meg a döntését. Heidi könnyekben úszó szeme és a közönség vastapsa volt a bizonyíték arra, hogy mennyire jól tette.

betöltés...