Kiderült: ebben az országban kéne élned a horoszkópod szerint!

Te egyetértesz vele?

A születési dátumod elárul

Az, hogy mikor születtünk, több dologról is árulkodik, például arról, hogy a világ melyik helyén tudnánk a legjobban kiteljesedni. Kelli Fox asztrológus szerint – ha tehetjük – érdemes ezekre a helyekre legalább életünkben egyszer ellátogatni, ha spirituális feltöltésre vágyunk.

Kos

Szeretsz a pillanatnak élni és nem fogod vissza magad, ezért te leginkább Argentínában, Ausztráliában vagy Alaszkában éreznéd a legjobban magad.

Bika

Szeretsz keményen dolgozni, de utána élvezed a jól megérdemelt pihenést is – ezt a legjobban pedig Új-Zélandon, Mauritiuson vagy Dominika szigetein tehetnéd meg.

Ikrek

Az olyan helyeken érzed magad a legjobban, ahol nyíltak, kedvesek és közvetlenek veled, ezért a te országaid közé Észtország, Dubai és Hong Kong tartozik.

Rák

Nagyon fontos számodra, hogy bárhova mész, be tudj illeszkedni és otthon tudd érezni magad. Görögországban, Hawaii-on, Jamaikán és Kolumbiában ezt mind megkapnád.

Oroszlán

Életed a pörgés és a bulizás, fontos számodra az önkifejezés és szereted a harsány, drámai megjelenéseket. Los Angelesben, Las Vegasban és Rio de Janeiróban biztosan otthon éreznéd magad!

Szűz

Vágysz a tökéletességre, a rendezettségre és a nyugalomra, ezért számodra a kulturált, élhető országok a megfelelőek. Hollandia, Ausztria vagy éppen Szingapúr remek hatással lehetnek a lelkedre.

Mérleg

Valószínűleg, ha a Mérlegnek felajánlanák, hogy bárhol élhet a világon, nem tudna dönteni: az viszont biztos, hogy olyan helyen érzi jól magát, ahol pezseg a kulturális élet. A legmegfelelőbb országok Franciaország, Észak-Olaszország vagy éppen Svédország lennének.

Skorpió

Vonzódsz a rejtélyes, misztikus és néha-néha már veszélyes helyekhez, ahol megőrizheted a titokzatosságodat. Legjobban Shanghaiban, Thaiföldön vagy Washington DC-ben éreznéd magad.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

. Wat Arun in Bangkok 🍃 Wat Arun, locally known as Wat Chaeng, is situated on the west (Thonburi) bank of the Chao Phraya River. It is easily one of the most stunning temples in Bangkok, not only because of its riverside location, but also because the design is very different to the other temples you can visit in Bangkok. Wat Arun (or temple of the dawn) is partly made up of colourfully decorated spires and stands majestically over the water. 🍃 Cr. http://www.bangkok.com/attraction-temple/wat-arun.htm ]. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖. #Landmark #landscape #photography #architecture #Bangkok #thailand #unseen #fantastic #amazing #beautiful #wonderful #xt100 #ultrawide #cityscape #fujifilm

� Fuji X-M1 🍃 X-T100 � (@chaytop_kub) által megosztott bejegyzés,

Nyilas

Született utazó vagy, aki szinte minden újdonságra nyitott, egyszerre rajongsz a nagyvárosokért és a természetért. Emiatt a tökéletes hely számodra Kanada, Norvégia, Dél-Afrika vagy éppen Costa Rica lenne.

Bak

Ambíciózusságod olyan országokba visz, ahol a világ legnagyobb pénzei és gazdagsága összpontosul. Fontos számodra a kifinomultság, emiatt legjobban Angliában, Svájcban, Németországban vagy Katarban éreznéd magad.

Vízöntő

Szinte a jövőben élsz, fontos számodra a fejlődés és az egyenlőség valamint a közösségi értékek. A te országaid Japán, Szöul vagy Izrael, esetleg Izland.

Halak

Ha a Halak azt mondja, hogy el akar szabadulni, akkor azt nagyon komolyan gondolja. Olyan helyekre vágysz, amik titokzatosak, érintetlenek és varázslatosak. New Orleans, Wales, Peru és Bali pontosan ilyen helyszínek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Also bei uns ist noch lange kein Herbst in Sicht.💚

TUI Deutschland (@tuideutschland) által megosztott bejegyzés,

betöltés...