Érintsd össze a két tenyeredet, ha ezek a vonalak találkoznak, rendkívüli vagy!

A tenyérjósok a szívvonalat tanulmányozzák legszívesebben az összes rajzolat közül, még az életvonalnál is nagyobb jelentőséget tulajdonítanak neki. Az érzelmi és szerelmi intimitások ugyanis többet árulnak el viselőjükről, mint a vitalitást jelző életvonalon kiszámítható, várható élettartam. A szívvonalat nem véletlenül nevezik még szerelemvonalnak is, hisz tükrözi az illető érzelemvilágát, idealizmusát, szívből fakadó szerelmeit.

A szívvonalad háromféleképpen kapcsolódhat, ha két tenyeredet egymás mellett tartod: vagy a bal van felül, vagy a jobb, vagy összeérnek.

1. A bal kezeden lévő van magasabban

Ez azt mutatja, hogy igazi harcos jellem vagy. Már-már agresszív. De hát, hogyan nyerhetnél csatákat, enélkül a tűz nélkül? Szenvedélyes vagy, és mindenben a kihívásokat keresed. Elképzelhetetlen számodra az unalmas rutin. Szívesen állsz ki magadért és másokért is, de elvárod érte jutalmadat is. Szereted, ha ki vagy emelve a tömegből ezért, és ez rendben is van. Nagyon független ember vagy, akinek nem megy könnyen a kötődés, de ha igazán szerelmes vagy, akkor teljes lényeddel benne vagy a kapcsolatban. Erős kisugárzásod és vonzó személyiséged okán, nem esik nehezedre barátságot, szerelmet találni. Te nem az a típus vagy, aki szerint a részvétel a fontos, mert győzni akarsz. Bármi áron!

1. A jobb kezeden lévő van magasabban

Ez azt mutatja, hogy a szabadságot minden másnál többre értékeled. Nagyon szeretsz idősebb emberek társaságában lenni, mert, igaz ez a szerelmi életedre is. Úgy érzed magad igazán jól, ha partnered jóval idősebb nálad. Ez egyrészt azért van így, mert öreg lélek vagy, másrészt veled született bölcsességed arra terel, hogy még többet akarj tanulni. Ezt a tapasztalt emberek mellett éred el legkönnyebben. Sosem érdekel mit gondolnak rólad mások, ami lehet jó vagy rossz is, helyzettől függően. Cseppet sem vagy szabálykövető, és szereted a polgárpukkasztást is a magad módján. Szeretsz kitűnni a tömegből, nem vagy hagyományos figura. Mondjuk ki, újító forradalmárnak születtél. Szeretőnek, társnak nagyon jó vagy, mert tele vagy érzésekkel és nem félsz kimutatni azokat. Barátok és szeretők egyformán számíthatnak rád a bajban.

3. A vonalak szinte egymás folytatásai

Te vagy a rendkívüli embertípus, akit úgy is jellemezhetnénk: két lábon járó jóság, vagy szív. Színtiszta emóció vagy, szeretet hozni jöttél a világra. Kedves, elfogadó jellemed megkülönböztet mindenki mástól. Előzékeny vagy, ezért az emberek keresik és nagyon szeretik a társaságodat. Visszaadod a hitüket az emberi jóságban. Meglátod a szükségben lévőket, nem mész el mellettük, mint az átlag. Általában háttérből ‘dolgozol’, mert nem egy-egy embernek segítesz, hanem csoportokat alakítasz ki, vagy tömegeket fogsz össze és egy jó cél felé irányítod őket. Hallgatnak rád, mert tudják, hogy a támogatásoddal sokkal jobb lehet a világ. Ennek ellenére óvatosan ereszkedsz bele a szerelembe, mert stabilitásodat minden változás kicsit meglazítja, amit meg kell szoknod. Ha erre képes vagy, párod mindent megkap tőled a szíveddel együtt. Ha megléped ezt, és képes vagy ‘vegyülni’ másokkal és alkalmazkodni, rendkívüli dolgok várnak rád! Érdemes…

*** (A szívvonal általában megtalálható mindenki tenyerében, de ha mégis hiányozna, az azt jelenti, hogy az illetőt érzései nem befolyásolják. Egyébként a hiányzó szívvonal mindig olyan rideg egyének sajátja, akik nem riadnak vissza semmitől sem céljaik elérése érdekében. Az ilyen emberek rendkívül érzékiek lehetnek, különösen akkor, ha a kezük ráadásul puha is /kemény kézen a szívvonal hiánya nem jelent érzékiséget, de az illetőnek mély érzelmei sincsenek/.)

betöltés...