Minden csillagjegy számára sorsdöntő változásokat ígér a januári horoszkóp!

Mindenki izgatottan várja, hogy hogy indul a 2016-os év, milyen változásokra, kudarcokra számíthatunk ebben az évben. Nos, a január havi horoszkóp mindenki életébe váratlan fordulatokat ígér!

Kos

Túl sokat vállal magára, és ezzel bizony kockáztatja a társkapcsolatát. Ha házastársi veszekedéssel kezdi az évet, akkor ennek minden bizonnyal ez a túlterheltség, és a kedvese részéről érezhető elhanyagoltság lehet az oka. A vita azonban végre felnyitja az ön szemeit is: van, ami többet ér a pénznél is. A családja, a társa, a gyerekei. Természetesen az otthon, a családi élet fenntartása is pénzbe kerül. Most éppen az a feladat, hogy egy egészséges kompromisszumot ki tudjon alakítani.

Bika

Kissé magába fordultan kezdi ezt az új esztendőt: az év első hónapja valahogy mindig kicsit túl hosszú, túl sötét az ön lelkének. Habár egy titkos szerelem melege mégiscsak élesztgeti a szívét. Valószínű, hogy egy barát iránt gerjedhet fel önben az érzés, amit azonban egy már meglévő társkapcsolat miatt nem fedhet fel a külvilág előtt. Sőt, talán még az illető barát sem tud róla. Vagy talán még önmaga előtt is titkolja ezt a fellobbanó érzést. Pedig átmelegítheti a hideg napokat.

Ikrek

A kapcsolat házán átvonuló Vénusz a Szaturnusznak ad találkozót ebben a hónapban: most jól eshet önnek az is, ami máskor nem, a kötöttségek. Ezért a társkapcsolata érdekében sokkal nagyobb kompromisszumokra is hajlandó lehet. Ugyanakkor tanulságokkal is szolgál az ön számára ez az időszak. Ezek a kötöttségek ugyanis már nem is esnek olyan rosszul. Sőt, inkább kapaszkodóul szolgálnak. Érzi már, milyen jó is az, ha mindig van kire számítania. A szépség körülveszi.

Rák

Válságos időket élhet át a kapcsolataiban éppen úgy, mint a karrierjében. S bár mindkét téren erőteljes megújulásra lenne szüksége, azért ez még nem jelenti azt, hogy mindkettőt úgy, ahogy van, fel is kellene rúgnia. A két életterület válsága ugyanakkor valamiképpen összefüggésben áll egymással. Gondolkozzon el ezeken az összefüggéseken, és próbálja meg kitalálni, miben és hogyan is kellene változtatnia, hogy a kettő ismét harmóniába kerüljön.

Oroszlán

Az anyagiak terén aligha lehet oka panaszra. Ám, ha úgy érzi, hogy a munkája már gátja az ön szellemi megújulásának, fejlődésének, vagy éppen olyan útra kényszeríti önt, amin nem szívesen jár, akkor itt az ideje annak, hogy elgondolkozzon egy pályamódosításon. Lehet, hogy ez mindjárt munkahelyváltással is jár, de nem feltétlenül. A munkahelyi viszonyokban ismét állandósulnak a változások. Talán ott is kipróbálhatna valami újat.

Szűz

Szerencsés, boldog évkezdetnek néz elébe. Akkor érezheti magát a legjobban, ha az otthoni, családi dolgait stabilizálni tudta. Ha ezen a téren még úgy érzi, hogy vannak hiányosságai, akkor az újévi fogadalmai bizonyára ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban fogalmazódnak meg. Jól is teszi, ha nagy elhatározásokra jut, ugyanis most tényleg eléggé megerősödött ahhoz a személyiségében, hogy a nagy célkitűzéseit végre is tudja hajtani.

Mérleg

Az otthonnal, családdal, és leginkább a társsal kapcsolatos kérdések ismét kiemelt fontosságot élveznek az életében. Igaz, ami igaz, úgy érezheti, hogy éppen ezek azok a dolgok, melyek felett nincsen most hatalma. Egy rossz szomszéd is megkeserítheti az életét, de csak akkor, ha hagyja, hogy az áskálódása mélyebben is felborítsa a lelki egyensúlyát. Minél kevésbé vesz tudomást a gonoszkodásairól, annál kevesebb befolyása lehet önre.

Skorpió

A jegyébe lépő Mars hatására egyre határozottabb és eltökéltebb lehet. Vigyáznia kell azonban, nehogy a makacssága már ellenséges színezetet öltsön. A családtagjai már-már ugyanis úgy érezhetik, hogy az akaratát az ő kívánságaik, vagy határozott ellenvetéseik ellenére is keresztülvinné. Márpedig, főleg, ha őket is érintő kérdésekben dönt, nem teheti meg, hogy figyelmen kívül hagyja az igényeiket. A Szaturnusz pedig arra inti, hogy bánjon óvatosabban a pénzzel!

Nyilas

Az utóbbi időszakban magára öltött komorságot mostantól némileg enyhítheti a Vénusz jelenléte a jegyében. Ez nem csökkenti elhivatottságát, de a jellemébe visszacsempészi az önre oly jellemző fiatalos kisugárzást. Végre ismét önre ismerhetnek a barátai, a családtagjai. Még egy kicsit mintha szerelembe is esne. Ne fogja vissza magát: a téli, komor hónapokat ön kevésbé bírja. Szüksége van egy kis melegségre. A szolárium is jó ötletnek tűnhet.

Bak

Mint azt az utóbbi nyolc évben – mióta a Plútó az ön jegyében tartózkodik – talán már megszokhatta, az év kezdete mindig valamilyen válságos helyzettel kezdődik. Igaz, ami igaz, ez a válság az évek során szelídülhetett, és inkább csak valamiféle változást hoz el az életébe. Méghozzá minél tudatosabban él ön, annál inkább előre tervezett, sőt óhajtott változtatásról van szó. Most elsősorban az otthonát érintheti ez a változtatási igény.

Vízöntő

Uralkodó bolygója, a csöppet sem a nyugodtságáról ismert Uránusz a szintén belső nyugtalanságot, ösztönszerű változásokat okozó Plútóval áll kellemetlen fényszögben. A lelke most olyan, mint egy lakmuszpapír: szinte jelzi a korszellem okozta változásokat. Az effajta tükör szerep persze nem mindig hálás, de akár kényszerűségből, akár józan megfontolásból valamiképp szó szerint is be kell vállalnia. A véleményére most egyre többen kíváncsiak.

Halak

A jegyében járó Neptunusz a Vénusszal és a Szaturnusszal is fényszögkapcsolatban van. A hatás kettős: egyrészt nagyon szerelmes valakibe, másrészt nagyon szenved valakitől. A kettő lehet, hogy ugyanaz. Könnyen lehetséges az is, hogy éppen a főnöke az illető. Nehéz most dűlőre jutnia a saját érzéseit illetően is, ezért nem csoda, ha képtelen a döntésre. Egyelőre azonban ne változtasson a hivatásán! Minden zavaros érzése ellenére is jól és szépen tud dolgozni.

betöltés...