Válassz egy gyümölcsöt, megmondjuk ki vagy!

Az, hogy milyen gyümölcsöt választunk, sokat elárul a személyiségünkről. Mindennap ott lapul a táskádban egy alma? Idén is a cseresznye-szezonra vársz? Olvasd el cikkünket, és megtudhatod milyen személyiségjegyekre utalnak ezek az árulkodó jelek!

Barack

Ha barackot eszel legszívesebben, akkor igazi művészlélek vagy. Kreatív személyiség, aki képes időről időre megújulni. Ha konflitkushelyzetbe kerülsz, az első pillanatban hajlamos vagy leblokkolni, de képes vagy hamar megoldani a fennálló problémát. Nem ismered azt a szót, hogy előítélet, mindenkiben a jót keresed és az ismeretlenekkel is kedvesen bánsz.

Ez a kedvenc gyümölcsöd, akkor kreatív lehetsz

Banán

Ami a szíveden, az a szádon, ebből sok gondod adódik. Pedig te igazán érzékeny és érzelemgazdag ember vagy, nehezen tudod csak túltenni magad a sérelmeken, ha megbántanak.  Élénk a fantáziád, emiatt könnyen elkalandoznak a gondolataid.

Alma

Kissé konzervatív típus lehetsz, ha ezt a gyümölcsöt szereted. A munkába szívedet-lelkedet beleadod, amibe belefogsz, azt sosem csinálod fél gőzzel. Megbízható és békés természetű vagy, a zűrösebb helyzetekben is igyekszel mindig megőrizni a nyugalmadat.

Cseresznye

Megbízható vagy, a barátaid és a családod is mindig számíthat rád. Jobban szeretsz adni, mint kapni és nagy örömmel tölt el, ha másokról gondoskodhatsz. A pletykákat elengeded a füled mellett, jobban szeretesz saját magad meggyőződni a dolgokról, az emberek természetéről.

Eper

Élvezed az életet, nem szeretsz sopánkodni, sem panaszkodni. A dicséretet sokszor kiharcolod magadnak, éppen ezért a körülötted élők szemében kissé nárcisztikusnak tűnhetsz. Humorod utolérhetetlen, akik ismernek, imádnak veled nevetni.

Két kanállal habzsolod az életet

Szőlő

Nem vagy az a szószátyár típus, és emiatt sokan osztják meg veled a titkaikat. Kissé befeléforduló, de leginkább maximalista vagy, magasra teszed a mércét másokkal és magaddal szemben is. A kapcsolatok kiépítéséhez időre van szükséged, nem szereted a felszínes ismeretségeket. Egyáltalán nem bánod, ha kevesebb barátod van, mert tudod, hogy rájuk bármikor számíthatsz.

Görögdinnye

A szerelemben odaadó, társaságban szórakoztató ember vagy. Elképzeléseidhez és szokásaidhoz makacsul ragaszkodsz, nem szereted, ha mások megpróbálnak beleszólni az életedbe. Szeretsz társasági életet élni és élvezed, ha zajlik körülötted az élet. 

Odaadó vagy, ha ez a kedvenc gyümölcsöd

Szilva

Fontosabb döntések előtt könnyen elbizonytalanodsz és hajlamos vagy hosszan hezitálni mielőtt választanál. A körülötted élőkkel – főleg az idegenekkel – gyanakvó vagy, nem könnyű közel kerülni hozzád. A kritikát nehezen viseled és személyes sértésnek veszed még akkor is, ha építő jellegű.

Narancs

Mindenről határozott véleményed van, és jól tudod, hogy mit akarsz az élettől. Céltudatos és erős személyiséged van, a gyengébbekkel ugyanakkor empatikus és segítőkész vagy, szívesen jótékonykodsz vagy adakozol, ha van rá lehetőséged. A munkában akkor érzed magad a legjobban, ha emberekkel foglalkozhatsz.

betöltés...