Észrevették, hogy valami úszik a vízzel telt gödörben. Ami ezután történt csodálatos!

Az elhagyatott csatornák, vízzel feltelt mélyedések, gödrök nemcsak emberre, hanem állatra is egyaránt veszélyt jelentenek. Ebben az elismerést érdemlő videóban egy fiatal kiskutya került bajba.

A kétségbeesett kutyus utolsó erejével, zilálva próbált menekülni és kiutat találni egy mély szennygödörből. Nem mindenkinek és nem minden nap adatik meg a lehetőség, hogy megmentsen egy bajba került állatot. És amíg egyesek kínozzák az állatokat, mint például ezt az elefántot, addig mások mentik őket.

Az indiai Gnapat egy pillanatig sem gondolkodott, amikor meglátta a vízben vergődő kutyát. Vett egy erős kötelet és értesítette a barátait. Ennek a kis indiai falunak a lakói egy emberként cselekedtek, amikor megtudták, hogy a kiskutyus életveszélyben van.

Gnapat a társai segítségével leereszkedett a mély gödörbe és kiemelte az életveszélybe került állatot, akinek a tekintetében ott volt a hála. Végre ismerjük fel, hogy az állatok is képesek érezni, nekik is lelkük van! Amikor a cél közös és sok jóember segítőszándékkal gyűl össze, akkor megtörténnek a hétköznapok apró csodái. Mondhatnánk nem nagy dolog, de mégis az üzenete, ha lelked érzékeny rá üzenete elér a szívedig.

forrás

betöltés...