A 10 legkreatívabb bliccelős kifogás, amivel a BKV ellenőrei találkoztak

A Tákasztorik blog szerzője összesen 24 BKV ellenőrt kérdezett meg arról, mi a legtréfásabb kifogás amit a pályafutása során bliccelőktől hallott. Ezekből válogattunk ki 10-et, melyeket mi a legjobbnak tartottunk.

1. “Milyen jegyet? Hallod Peti! Ez itt már a Sziget bejárata vagy mi?”
2. “Alapvetően azért szálltam fel mert kurva meleg van és csak egy légkondicionált helyen akartam lenni. Az, hogy ez a szar még mozog is alattam, baromira zavar, de mivel nem akarok menni sehova, ezt figyelmen kívül hagyom és csak hűsölök. Megyek egy kört, visszajövök a Moszkvára, leszállok, és olyan lesz az egész, mintha meg se történt volna.”
3. “Én ingyen utazom, mert vakvezető kutya vagyok…Dede, az vagyok. Bizonyítsd be, hogy nem, vauuu vauuuuuu látod? Kutya vagyok gecccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!”
4. “Én nem beszélni mágyárul mert nórvég vágyók. De de nórvég vágyók csák ennyít túdok mágyárúl. Most mit nem hiszel el ezen te szerencsétlen? Nem láttál még norvégot mi?”

5. “Jóvan itt egy ötezres, ennyi pénzt úgysem látsz egész életedben, nem kell hadonásznod, tedd csak el tesó. Tudom, hogy kegyetlen meló a tiétek, napi 12 órában a sok suttyó, most végre találkozol egy úriemberrel, becsüld meg tesó, nem kell visszaadnod, csak tedd el, vegyél a srácaidnak nyalókát meg ropit, Don Papa nagylelkű, az egész nyolcker tudja, tedd csak el, nekem van még ebből a szarból bőven.”
6. “Nem tudok leszállni, mert bekészültem vágod? Nagyon bekarmoltam, asse tudom hol vagyok, hallod? Picit menj arrébb mert lehánylak…Figyelj, nincs nálam teló, hívd már fel a Janit hogy jöjjön értem! Vagy hazaviszel? Vigyél már haza, anyám csinál neked rántott húst!”
7. “Csókolom, én hét éves vagyok és csak 2 megállót megyek az iskolától hazáig. Igen van jegyem, ma kaptam egy ötöst rajzból, megmutassam a bácsinak?”
8. “Kérem menjen arrébb, mert fertőző vagyok…komoly betegség, beszéddel és levegővel terjed…nem, nem mutatok semmit fel, a maga érdekében mondom, hogy menjen arrébb, gyilkos vírust hordozok…lehet, hogy én fogom kihalasztani az emberiséget…MENJEN MÁR ARRÉBB HÁT MEG AKAR HALNI?!”
9. “Ne haragudjon, de süketnéma vagyok. Igen, igen, süketnéma!”
 10. “Nézze, nekem hasmenésem van és ha most itt nekiáll velem kötekedni, egész egyszerűen be fogok fosni, ez az igazság. Lehet az, hogy leszállunk, én berohanok a legközelebbi Mekibe és addig maga megvár. Ihat egy kávét is, meghívom, csak most hadd szálljak le, könyörgöm, mert ha nem, akkor nagy szarban leszek!”
A teljes válogatás megtekinthető a Tékasztorikon.
betöltés...