10 fura és kínos dolog, amit a férfiak imádnak a nőkön

A felsoroltak közül többet szinte kínosnak is szoktunk érezni, a férfiak szerint azonban nincs ezzel baj. Sőt!

1. Kócos haj

Mi, nők hajlamosak vagyunk órákat vacakolni a hajunkkal miközben nem is sejtjük, hogyan vélekednek erről a férfiak. Lányok, nők, asszonyok van egy rossz hírünk! A pasik egyszerűen odáig vannak a kissé kócos, rakoncátlan tincsekért.

2. Természetes arc

A smink a legtöbb nő életének szerves részét képezi, sokan mindennap festik magukat. Még az sem számít, hogy az illető csak a sarki közértbe vagy a ligetbe ugrik le egy kutyasétáltatásra. A férfiak azonban nem rajonganak érte, többségük sokallja, műnek érzi. A legtöbben azt szeretik, ha nyíltan vállaljuk magukat. Vagyis ebben az esetben a kevesebb – a semmi – több!

3. Kerek has

A legtöbb nőnek tényleg elképesztően sokat kell dolgoznia azért, hogy szép lapos és kockás legyen a hasa. Azonban azok se keseredjenek el, akik egy kicsit dundibbak az átlagnál vagy egyszerűen nem “lapul” a hasuk. Az íves pocak nagyon bejön a férfiaknak.

4. Apró ráncok

Általában azt mondjuk, a férfiaknak nagyon jól állnak az apró ráncok, míg a nők ki nem állhatják őket. Szerencsére azonban az “erősebbik” nem képviselői nem ilyen szigorúak velünk, kimondottan tetszenek nekik az apró ráncaink. Ettől csak még egyedibbek vagyunk.

5. A jó étvágy

A férfiak egyszerűen utálják, amikor egy nő a randin nem kér mást csak egy pohár vizet és egy tál salátát. Sokkal jobban szeretik, amikor a kiszemeltjük látványosan élvezi az életet és jókat tud enni. Nyilván nem kell túlzásba esni és betömni egy egész pizzát, de nem érdemes ennyire visszafognunk magunkat.

6. A szemüveg

Ó, hol vannak már azok az idők, amikor a szemüveg ciki volt! Ma már az ellenkezője igaz, különösen, ha a férfiak ízléséről van szó. Ők ugyanis megvesznek a szemüveges nőkért.

7. A bikini alatt le nem barnult bőr

Nőként egyszerűen utáljuk, amikor a nyaralás alatt úgy barnulunk le, hogy közben rajtunk marad a bikini nyoma. Aggodalomra azonban semmi ok, sok féfi egyszerűen imádja ezt a látványt. A fehér foltok arra emlékeztetik őket, hogy vannak olyan porcikáink, amelyeket csak ők láthatnak.

8. Hosszú szoknyák

Igen, a hosszú szoknyák sokat takarnak, a férfiak mégsem utálják őket. Ennél nőiesebb ruhadarab szinte nincs is. Többnyire nyáron hordunk ilyesmit, az áttetsző anyag pedig csupán sejteti, mi van alatta. Ez nagyon izgalmas a számukra.

9. Amikor mezítláb vagy

Akármilyen furcsa, a férfiak kimondottan aranyosnak látják azt, amikor mezítláb sertepertélünk otthon. Erre igazán logikus magyarázat nem létezik. Talán azért tetszik nekik annyira a látvány, mert a saját, “hobbit-lábukhoz” vannak szokva.

10. Reggeli nyújtózkodás

Mindenki egy kicsit más, amikor reggel fölkel és mindenki egy kicsit másképp nyújtózkodik. Mivel a férfiak képesek egy nő mozdulataiba is beleszeretni, nem csoda, hogy az ébredés utáni nyújtózkodásunkat szintén szívesen nézik.

betöltés...