Zalatnay Cini először találkozhatott az unokáival – fotók!

Zalatnay Cini nemrég beszélt Hajdú Péternek az Esti Frizbiben lányáról és annak kapcsolatáról, március 25-én pedig végre találkozhatott Niki párjával és annak három gyerekével.

Zalatnay Sarolta egyik jóbarátjával, Turcsányi Tibivel ment ki Londonba, hogy ott meglátogassa lányát, Nikit és annak párját, Alexet és annak három gyerekét. Az utazásról a TWN.hu-nak mesélt Turcsányi Tibi.

“Tíz éve ismerem Cinit és Nikit, aki egyben az egyik legjobb barátom. Nagy izgalommal indult a nap, mivel annak ellenére, hogy Cini és én is számtalanszor repültünk már és szeretjük is, mindketten parázunk is azért tőle. Viszont Cini egyébként is nagy izgalommal vágott neki az útnak, hiszen most találkozott első alkalommal Niki párjával Alexszel és unokáival.” – mesélte Tibi.

Zalatnay Cini első pillanattól fogva szimpatikusnak érezte Alexszet, Niki párját és ez az érzés kölcsönös volt a nő részéről. Unokáit is most láthatta először, Stefan, Antoni és Aaliyah egyből a szívébe lopták magukat.

“Sokat programoztunk, császkáltunk a városban, esténként pedig hatalmas társasjáték csaták folytak. Öröm volt látni Cinin, hogy boldog, hogy látja Nikinek jó sora van Londonban.” – mondta Turcsány Tibi.

A boldog pillanatok hamar elteltek, de Cini reméli, hogy hamarosan ismét lányával lehet, Niki úgy tervezi, hogy nyáron Budapestre látogat párjával és annak gyerekeivel.

betöltés...