Emlékszel még a 140 kilós Tinára? Őrület, hogy néz ki most Bangó Margit unokája!

Megdöbbentő a különbség!

Okos, vonzó, és nem fél szembenézni a múltjával – ez állapítható meg abból a beszélgetésből, amely a FEM3 reggeli műsorában zajlott Jellinek Tina és a műsorvezetők között. Nem szégyelli, hogy segítségre volt szüksége, az eredmény pedig önmagáért beszél!

Tina nemrégiben esett át az úgynevezett csőgyomor műtéten (gastric sleeve gyomor műtét). Manapság ez a legújabb és az egyik leggyakrabban alkalmazott műtéti technika, melynek során  eltávolítják a gyomor 80-85\%-át, és csak egy szűk “cső” marad vissza. A páciens így csak kis mennyiségű ételt képes megenni, ami hamar és hosszabb ideig okoz teltségérzetet, ráadásul nem érez éhséget, mert az eltávolított gyomorrészlettel az “éhséghormon” termelő sejteket is eltávolítják.

Bár a műtét drasztikusnak tűnik, nincs nagy vágás, a beavatkozás során csak apró bemetszéseket ejt az orvos. A szövődmények kialakulásának kockázata kicsi. A műtét után a páciensnek folyékony diétát kell tartania: 2 héten keresztül csak szűrt levest ehet, legfeljebb egy kis joghurtot engedhet meg magának. Ezt követően már pépeset is fogyaszthat, szilárdabb ételeket csak a műtét után másfél hónappal kezdhet el enni.

Íme a videó:

betöltés...