A vendégeket sokkolja, hogy az oltár előtt hagyja menyasszonyát – nevetni kezdenek mikor látják, hogy úton van

Stuat Kettel és testvére Robert úgy nőttek fel, hogy állandóan játszottak. Ez a játékosság volt az, ami annyira megtetszett Vicky-nek Stuartban.

Mikor Vicky és Stuart eljegyezték egymást, szinte várható volt, hogy a testvére mindenkit jól meg fog viccelni az esküvői ceremónia alkalmával.

Mindenki aki ismerte Stuartot, beleértve a menyasszonyt is, arra gondolt, hogy Stuart testvére majd valami tréfával áll elő. De senki sem számított igazán arra, ami történt.

Mikor elérkezett az esküvő ideje és az összes vendég helyet foglalt a templomban, elkezdődött a ceremónia. De mikor a pap elkérte a testvérektől a gyűrűket, ők kérdően néztek egymásra. Stuart otthon hagyta őket. Vagy legalább is mindenki ezt gondolta.

A pap, akinek előtte tudnia kellett, mit fog tenni Stuart, azt mondta így az esküvő nem lesz megtartva. Ekkor Stuart hirtelen kirohant a templomból, amitől a vendégek teljesen ledöbbentek.

A férfi egyszerűen otthagyta menyasszonyát az oltár előtt!

De amikor Stuart kiteszi a lábát a templomból olyan dolog történik, amitől a vendégek és a menyasszony is nevetésben törnek ki.

Nem akarjuk elárulni a poént, nézzék meg a filmet, hogy megtudják mi történt!

betöltés...