Ezek a csillagjegyek legrosszabb tulajdonságai – Neked milyen hibáid vannak?

A Halak paranoiásak, a Kosok pedig fejjel rohannának a falnak, ha lehetne. A Szüzek mindenkit kritizálnak, míg az Oroszlánok a hiúság királyai. Bizony, egyik jegy sem tökéletes. Lássuk csak, ki, milyen valójában!

Bak:
XII.22. – I.20.

Fel a fejjel! Ezt valószínűleg sokszor mondják neked, ha Bak jegyű vagy, hiszen könnyen letörik a kedvedet – azt is mondhatnánk, hogy kifejezetten pesszimista alkat vagy. Mindemellett a mély érzéseid sokszor meggátolják, hogy megbocsásd, ha vétenek ellened. Vedd egy kicsit lazábban az életet, hidd el, jobban fogod érezni magad tőle!

Vízöntő:
I.21. – II.20.

Néha egy kellemes, nyári nap vagy, máskor pedig a tél legridegebb reggelje. A szeszélyességed miatt az emberek sosem tudják, mire számíthatnak tőled. Ráadásul sokszor, sok minden foglalkoztat. Ne vedd magadra a világ összes gondját, lazíts és próbáld megtalálni az arany középutat a viselkedésedben!

Halak:
II.21. – III.20.

Sokszor érzed úgy, hogy a világ összefogott ellened és mindenki téged támad, de ne légy paranoiás! Legtöbbször csak jót akarnak neked, de te ezt sosem veszed észre. Hallgasd meg a szeretteid tanácsait és érveit! Nem is gondolnád, hogy mennyi mindent tanulhatsz azoktól, akik kívülről látnak téged!

Kos:
III.21. – IV.20.

Mint egy igazi erős kos, sokszor nem az észérvek, hanem a temperamentumod vezérel. Gyorsan felkapod a vizet, ha nem adnak igazat neked, mindemellett pedig szereted magadhoz ragadni az irányítást. Neked ez teljesen természetes, mások viszont túlságosan is főnökösködőnek tartanak! Ne légy ennyire kemény, néha ereszd el azt a bizonyos gyeplőt!

Bika:
IV.21. – V.20.

Az élet több területén elmondható rólad, hogy lassú vagy és nehezen dolgozod fel az információkat. Ezt remekül tudod kompenzálni az összpontosításoddal és a kitartásoddal, ám ez a kitartás bizony könnyedén átcsap makacsságba. Ha van egy ötleted, a végletekig kitartasz mellette, akkor is, ha ez nem mindig jó.

Ikrek:
V.21. – VI.21.

A hangulatod állandóan ingadozik, ám ami biztos, hogy karakánul véded az elveidet. Egy igazi kis forradalmár veszett el benned. Éppen ezért sokszor eléred a céljaidat, de vigyáznod kell, hogy ne sérts meg másokat a hozzájuk vezető úton, főleg akkor, ha a barátaidról van szó. Mindig gondolkodj, mielőtt megszólalsz!

Rák:
VI.22. – VII.22.

Ha olyan a hangulatod, egy igazi mimózává tudsz változni. Nagyon a lelkedre veszed, amit mások mondanak rólad és könnyen megsértődsz. Ha pedig valaki egyszer megsértett, akkor nehezen engeded el ezeket a sérelmeidet. Sokszor a múltban élsz ahelyett, hogy a jelen pillanatait élnéd meg. Próbálj meg a mai napra koncentrálni és ne nézz vissza a tegnapra!

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

Akár egy fejedelmi oroszlán, te is hiú vagy, éppen ezért akár órákon át is tudsz tollászkodni a fürdőszobában, amivel a párodat őrületbe kergeted. A színpadias megjelenés mellett pedig a viselkedésed is hasonló: sokszor túldramatizálod a helyzeteket, egy igazi drámakirálynő veszett el benned!

Szűz:
VIII.24. – IX.23.

Nem egyszerű egy Szűzzel az élet, hiszen túlzott kritikussága sokszor igazán bosszantó tud lenni. Elvárja a tökéletességet, a maximumot minden helyzetben, ám ez hipokratikus tőle, hiszen magával jóval megengedőbb, mint másokkal szemben. Ha ehhez a jegyhez tartozol, elsőként tarts önvizsgálatot és csak utána kritizálj másokat.

Mérleg:
IX.24. – X.23.

Nálad a mérleg két oldalának mindig balanszban kell lennie, ám ez sokszor döntésképtelenséghez vezet. Próbálsz mindig, mindenkinek a kedvére tenni, ám meg kell tanulnod, hogy ez nem mindig lehetséges. Dönts úgy, ahogy a szíved diktálja és ne mindig mások kegyeit keresd, ha igazán boldog akarsz lenni!

Skorpió:
X.24. – XI.22.

Folyton azt hajtogatod, hogy téged senki sem tud kiismerni, és valóban, tele vagy titkokkal. Nem engeded könnyen közel az embereket, nehezen bízol meg bárkiben is. Még évek múltán is képes vagy meglepetést okozni, amivel teljesen ledöbbented a környezeted. Soha nem lehet megunni!

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

Nem szereted, ha minden unalmas és megszokott, kell neked az újdonság, a változatosság. Talán ez az oka annak, hogy nem te vagy a legideálisabb társ a magánéletben. Néha kissé könyörtelen és érdektelen vagy, főleg akkor, amikor véleményt kell megfogalmazni – legyél lágyabb, kedvesebb, mindenki jó néven fogja venni tőled!

betöltés...