Az örökbefogadott kutya megharapja a család 17 hónapos gyerekét – a szülők megdöbbennek mikor megtudják miért

A család nemrég örökbefogadott kutyája iszonyúan megijesztette a családot, amikor hirtelen a kislányukat megfogta a karjánál fogva és odébb dobta őt.

Khan még csak négy napja volt a családnál, mikor valami váratlan történt.  A kutya épp a 17 hónapos kislánnyal játszott a kertben amikor a kutya hirtelen elkapta a kislány pelenkáját és odább dobta őt.

Mikor az édesanya ezt meglátta, azonnal kirohant a kertbe, felkapta a kislányt és elvitte onnan.

-Khan nagyon agresszív lett, először csak odébb lökte a kislányomat, aztán mikor ez nem működött, egyszerűen megfogta a kislányomat a pelenkájánál fogva és egy méterrel odébb dobta őt.

De aztán az édesanya látta, hogy Khan miért tett ezt.

Az anya lábai előtt a fűben a világ egyik legveszélyesebb kígyója feküdt. Khan tehát ösztönösen cselekedett amikor a kislányt odébb dobta.

Az édesanya észrevette, hogy a kutyát megcsípte a kígyó,  ezért gyorsan elvitték az állatorvoshoz ahol ellenmérget kapott és most jól van.

Khan ösztönösen megmentette a kislányt és hősies cselekedete azért is figyelemre méltó, mert csak négy napja volt a családnál.

Szerintünk Khan igazán dicséretet érdemel hőstette miatt, – kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal a Facebookon, ha ezzel egyetértesz.

betöltés...