Jelenleg a “rózsabarna” a legdögösebb hajszín: mutatjuk, hogy néz ki

Rózsabarna haj

Azt tapasztaljuk, hogy az átlagon felüli frizuratrendek egyre cifrább neveket kapnak, jelenleg például épp a “rózsabarna” az, ami lázban tartja a fél világot. A legújabb hajszín divat elterjedése a Saint Louis-i mesterfodrásznak, Caitlin Fordnak köszönhető, aki egy igazán vonzó és különleges árnyalatot alkotott meg. “Ez a változat egy puhább narancsos, illetve kékes-zöldes tónust rejt magában, ami kiküszöböli a túlságosan élénk meleg színeket, helyettük pedig egy magentás-mályvás árnyalatot hoz létre” – fejtette ki a szakember.

“Szerintem ez a frizura jobban áll annak, akinek ‘hűvösebb’, világosabb az arcbőre, de lehet úgy variálni a mélyítést/sötétítést, hogy a kreol és a barnább nőkhöz is passzoljon – utóbbi esetben én több arany tónust tennék bele” – magyarázza Caitlin. Véleményét az alábbi fotók is alátámasztják, melyek önmagukért beszélnek. Egy ilyen dögös frizurának nehéz ellenállni.

Caitlin szerint némi arany tónussal “fel lehet melegíteni” a végeredményt.

View this post on Instagram

Color melt from a rich brown to a dusty rose 😍🥀

A post shared by Rachelle (@rachellehairdesigner) on

Ez a rózsabarna “hűvösebb” változata, ami főként a fehér bőrűeknek áll jól a szakember szerint.

Balayage technikával is meg lehet oldani.

Ez a szürkés változat a “dusty rose”, azaz a “poros rózsa” elnevezésre is hallgat, a kissé fakó összkép miatt. (Ne kérdezzétek, az Instagramon terjednek ezek a menő nevek…)

Tőled függ, mennyire szeretnéd “rózsásra” a végeredményt – ez például egy lightosabb változat.

Ez egy felturbózott változata.

View this post on Instagram

Desert Rose 🌹🌵The whole time I’ve been throwing stripes in hair has pretty much been nostalgia for my old scene kid coon tails 😂 I like to think this is the grown up version of coon tails. Who wants to rock this at Coachella? Maybe I can make you a wig version. 😉 I created this look with @matrix #socolorcult and I used their #rebond Shampoo and Conditioner system to keep @laurenehairmodel ‘s hair in great shape during her prep. #matrixpartner #thebtcteam #btconeshot_festival18 #btconeshot_unconventionalcolor18 #btcbigshot_editorial18 #btcbigshot_creativecolor18 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #behindthechair #modernsalon #americansalon #esteticausa #beautylaunchpad #dustyrose #dustyrosehair #mutedhair #drainbow #hairgoals #colorfulhair #hairideas #besthair #framar #festivalhair #coachellahair #coachella #coachellafashion #alternativefashion #fashionisart

A post shared by Caitlin Ford (@caitlinfordhair) on

.

betöltés...