Ez a 12 pár bizonyítja, hogy létezik örök szerelem

Ők azok, akik több évtizednyi együtt éléssel a hátuk mögött sem választanának mást. Vajon mi a titkuk?

Polaroid esküvői fotók, megkopott menyasszonyi ruhák, több évtizednyi házasság, gyerekek, unokák… Íme néhány pár, akik valóban jóban-rosszban kitartottak egymás mellett és képtelenek lennének elképzelni az életet másik felük nélkül.

“Már a találkozáskor tudtuk, hogy össze fogunk házasodni, és én sosem bántam meg, hogy így is lett. Nem volt mindig minden tökéletes, de a nehezebb idők megtanítottak értékelni, hogy ilyen csodálatos férjem van.”

“Bárcsak tudnám, hogyan telhetett el ez a 25 év ilyen gyorsan! Ha tehetném, lelassítanám az idő múlását, mindenre odafigyelnék és megőriznék minden egyes pillanatot.”

“Meghívott egy kávéra, de először nemet mondtam. De nem adta fel… Nagyon kedves volt. Végül elkezdtünk találkozgatni, és három hónapon belül eldöntöttük, hogy összeházasodunk.”

“Mindig megpróbálja kitalálni, ki, milyen vagyok valójában. Unalmas lenne, ha már a kezdetektől mindent tudnánk egymásról.”

“A ruha mérete 10-es, az enyém 12-es. A ruha 38 éves, én 63. Három nagy változás volt a karrieremben és felneveltem két csodás lányt. A ruha még mindig jól néz ki…”

“Ha tisztában lettem volna azzal, valójában mennyire szerencsés vagyok, hogy a legcsodálatosabb feleség az enyém, az elején biztosan izgatottabb lettem volna a közös jövőnk miatt.”

“Mit tudunk most ahhoz képest, amit akkoriban még nem? Nos, hogy lesz egy lányunk és egy fiunk, és hogy mindketten felszedünk pár kilót. (És hogy én soha többé nem fogok beleférni a menyasszonyi ruhámba)”

“Ugyanazt a kabátot és fülbevalót viselem, mint akkor.”

“Érdekes, hogy bár mindketten nagyon fiatalok voltunk, amikor összeházasodtunk és gyakorlatilag semmit nem tudtunk, azt gondoltuk, mindent tudunk, amit tudnunk kell.”

“Glyn épp nemrég lett nyugdíjas, egy kicsit új élet kezdődik most nekünk. Még mindig tele van humorral, szeretettel irántam és a család iránt, minden napot élvezünk, amit együtt tölthetünk. Ha mindezt tudtam volna annak idején? Semmit nem változtattam volna.”

“Bárcsak jó előre tudtam volna, mennyi örömöt, boldogságot élünk meg együtt! Amikor az emberek kérdezik, mióta vagyunk házasok, azt válaszolom: nem elég régóta.”

“Ezek vagyunk mi, majdnem 44 évvel az esküvőnk után. Legnagyobb csodálkozásomra az esküvői ruha még mindig jó rám, egyből beleugrottam.”

betöltés...