Titokban készített fotót Bencéékről Csobot Adél, a kép felrobbantotta a netet

Cukiság.

Két hete már, hogy megszületett Csobot Adél és Istenes Bence második kisfia. Az énekesnő paparazzi fotója netes szenzáció lett.

A gólyahírt a népszerű pár a közösségi oldalán jelentette be. “ÁDIN ON BOARD! Nagyon vártunk már kisfiam!!! Hála Istennek egészséges a kis kukac és édes mint az apja. Anyuci pedig most is egy hős volt, köszönöm Neked szerelmem” – kürtölte világgá örömét Bence.

Az Istenes-Csobot család legkisebb tagjáról azóta sem nagyon láthattunk képek a pár közösségi oldalain, pár napja azonban megtört a jég: a hétvégén Adél egy elképesztően cuki fotóval lepte meg a rajongóit. Ádin békésen alszik az ágyában, miközben a barátja, egy játékmajom kezét fogja. Elolvadunk:

Friends💙 #adin #istenes #friends #monkey🐒 #mybaby #babyboy👶🏻 #littleman #love #life #happymom #sleepingbaby #mamasandpapas

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés,

Úgy tűnik, az édesapa lenyúlta az első közös képet a srácokkal, Adél azonban bosszút állt.

Istenes Bencéé lett az első közös kép, ami a gyermekeiket illeti. A műsorvezető nem teketóriázott, az Adél által készített képet villámgyorsan kipattintotta az Instagramjára. Már közel ötvenezer like-ot hozott neki az Istenes Natan, Istenes Bence, Istenes Ádin trió első közös fotója. Ezt bizony Adél bukta!

❤️❤️❤️❤️❤️

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés,

És íme Adél mentési kísérlete: a gyönyörű anyuka álmában fotózta le szeretteit, azaz a három Istenest! Ennél tündéribbet egyelőre elképzelni sem lehet, igaz, ettől is csak Bencének dagad majd a melle…

betöltés...