Összeomlott! 15 év börtönt is kaphat a fiatal magyar VV-sztár!

Súlyos dologgal gyanúsítják.

Felfegyverkezve elkövetett emberrablás miatt emelhetnek vádat Aurélió ellen, akár 15 évet is kaphat.

“Aurelio és több barátja még tavaly ősszel felfegyverkezve az autójukba kényszerített egy férfit egy vidéki kocsma előtt. Az elrabolt férfi állítólag pár órával korábban meglopta Aureliót. Az esetnek több szemtanúja is volt, a rendőrség mindenkit kikérdezett, valamint a kamerafelvételeket is bekérték a helyszínről. Bár a feltételezett elkövetők szabadlábon védekezhettek, úgy tűnik, nem ússzák meg a történteket.” – írja a Blikk.

Jó hétvégét mindenkinek!??Der König meiner Spezies.?????? #ungarn #bp #aurelio #caversaccio #vollsüßaber #nwa

Aurelio Onorato Caversaccio (@aurelio_caversaccio) által megosztott bejegyzés,

A nyomozás hivatalos határideje a lap szerint július 14., de ezt meghosszabíthatják, így az ügyészség várhatóan ősszel dönthet a vádemelésről. 

Aurélió ügyvédje a lapnak azt mondta: ügyfele nincs jól, nyomasztja, hogy szinte az egész jövője a vádemelésen és a tárgyaláson múlik, sokkal visszahúzódóbb is lett. Auréliónak valóban van oka aggódni, ugyanis, ha bűnösnek találják, nem csupán az emberrablásért kiszabható büntetést kell leülnie, hanem egy korábbi, kábítószer-birtoklásért kapott büntetését is.

Mein Block.??#caversaccio #bp #xxiii #weekend #gutenmorgen #myband #god

Aurelio Onorato Caversaccio (@aurelio_caversaccio) által megosztott bejegyzés,

Ennek a bűncselekménynek a maximálisan kiszabható büntetési tétele 15 év, erre jöhet még egy év és két hónap, amelynek végrehajtását korábban felfüggesztették.

“Amikor ügyfelem megkérdezte tőlem a rendőrségen, hogy hány évet kaphat, ha bűnösnek találják, kénytelen voltam megmondani neki, hogy akár 15 évet is. Amikor meghallotta, elsírta magát” – mondta az ügyvéd a Blikknek.

betöltés...