4 csillagjegy, akik nem tudnak minden élethelyzetben felnőttként viselkedni!

A 12 csillagjegy között van 4, akik nem mindig állnak a helyzet magaslatán, olykor sebezhetőek, és bizonyos szituációkban úgy viselkednek, akárcsak a gyerekek. Lássuk kikről van szó!

1. Rák

A Rákok rendszerint érzékenyek, így ha kritika éri őket, akkor nehezen tudják megemészteni a lelki nyomást. Van, amikor képesek eltúlozni dolgokat, mert megesik, hogy eluralkodik rajtuk a gőgösség. A Rákok hajlamosak a befele fordulásra, és olykor féltékenységi rohamok törnek rájuk, pedig nyilvánvaló, hogy a párjuk nem csalta meg őket.

2. Szűz

Ezen csillagjegy alatt született személyek nagyon későn érik el azt a kort, amikor érzelmileg teljesen felnőttnek tekinthetőek. Gyakran lobbanékonyak, akárcsak a gyerekek, de pillanatok múlva máris békülnének.

A Szüzek gyakran a szívükre hallgatnak, ha dönteniük kell. Képesek a hibáikból tanulni, de a felnőtt viselkedés nem mindig jellemző rájuk.

3. Vízöntő

Érzelmileg éretlenek a Vízöntők, annak ellenére, hogy nagyon intelligens emberek. Sok hibát követnek el az életük során, mert a lelkesedésük tévútra viszi őket. Álmodozó típusok, de mikor két lábbal kellene állni a földön, akkor kudarcot vallanak.

A Vízöntőknek ismerniük kellene a határaikat, mert így elejét vehetik a hibázásnak.

4. Halak

A Halak csillagjegyűeket gyakran éri szerelmi csalódás, hiszen rendszerint érzelmileg nem elég érettek, és emiatt sokszor zátonyra fut a magánéletük. A viselkedésük van amikor teljesen irracionális. Ennek ellenére kedves és szerethető emberek.

betöltés...