Kárbejelentő – újratöltve

Talán még emlékszünk a méltán nagy sikert megélt Kárbejelentő már-már költői magasságokba törő soraira, amiben egy szerencsétlen baleset történetét mesélik el az érintettek, de olyan stílusban, hogy szem nem maradhat szárazon a nevetéstől.

Az előző bejegyzés sikerén fellelkesülve összegyűjtöttünk még egy csokorra valót a hazai káresemények bejelentésének színes-vicces palettájáról. A világért sem akarunk senki kárán önfeledt derülni, de ezeket a bejelentéseket egész egyszerűen nem lehet mosolygás nélkül megállni.

.

1; Káresemény leírása: A nyílt utcán való parkoláskor idegen kutya össze csikarta a körmével.

2; Káresemény leírása: Ellopták mind a négy kereket az autómról!!! A rendőrök szerint ‘profi’ munkát végeztek, még nagy köveket is hoztak magukkal, amivel több helyen is alátámasztották az autót. Valamikor éjjel / hajnalban történhetett, a házból senki nem látta. Korán reggel az egyik szomszéd szólt, így vettük észre. A riasztó nem szólalt meg, arra felébredtünk volna.

3; Káresemény leírása: Édesapám feldühödött állapotába vasvillával beverte a szélvédőt. Utána benzint öntött az autóba és meggyújtotta. Erre az autó teljesen kiégett.

betöltés...