Ezt a férfit irigyli az ország! Tamásé a szépségkirálynő szíve!

Vajon mi a titka?

Vasárnap este ismét királynőt koronázott az ország: a Miss World 2018 nyertese a vésztői Szarvas Andi lett.

A 20 éves lány a Békés megyei, Vésztőn él családjával. Közszolgálati ügyintézőnek tanul. “A család hobbiként struccokat tart, a ház körüli teendőkből ő is kiveszi a részét. Mindennapjaiban fontos szerepet tölt be az egészséges életmód. Szenvedélye a zumba.” – olvasható Andi bemutatkozója a verseny honlapján.

Ami nincs ott feltüntetve, az pedig az, hogy a magyar szépségkirálynő már körülbelül két éve boldog kapcsolatban él.

❤️?

Szarvas Andrea (@szarvasandi) által megosztott bejegyzés,

A szépségkirálynő párjáról nem sok minden derül ki a közösségi oldalán, az azonban biztos, hogy Tamásnak hívják és idén lett 28 éves.

Andi győzelmével feltehetően az ő élete is a feje tetejére áll, ezentúl sokan keresik majd a szerelme kegyeit, akinek királynőként ráadásul egy évre elegendő teendője akad majd a jövőben.

#szerelmeshét ???

Szarvas Andrea (@szarvasandi) által megosztott bejegyzés,

Az újdonsült királynőt a közösségi oldalán egyelőre néhány ezren követik, ez a szám azonban rövidesen robbanásszerűen megnő majd. Különösen akkor, ha kiderül, a legszebb magyar lány gyakran bikinis képeket is megoszt a rajongóival.

??? #summertime #brownbody

Szarvas Andrea (@szarvasandi) által megosztott bejegyzés,

Sokan már most azt mondják, Andi esélyes lehet a világversenyen is. Szépsége pedig megkérdőjelezhetetlen. Képeit most végre nem csak a legszűkebb ismerőseinek a köre, az egész ország megcsodálhatja.

betöltés...