A legirritálóbb férfiruhák, amik elől menekülünk mi, nők

Ahogyan a férfiak is utálnak rajtunk bizonyos ruhákat és sminkeket, ugyanígy léteznek olyan pasicuccok, amiktől egyenesen kiráz minket a hideg. És most nem csak a jó öreg szandál-zokni kombinációra gondolunk, hanem annál sokkal többre.

A klasszikus

Ezt nem lehet elégszer hangoztatni: ne viselj zoknit a szandál alá. Ez persze a nőkre is ugyanúgy vonatkozik.

Extrémen kivágott V-nyakú póló

Mindegy, hogy szőrtelenített vagy szőrös mellkason viseled, nem ízléses. Nekünk ez inkább úgy fest, mintha valaki megszaggatta volna a pólódat.

Láncok a farmeren

Semmi haszna nincs, csak libeg és csattog, amikor sétálsz. Ha valaki tud mondani egy értelmes indokot, hogy ez miért jó, azt nagyon szívesen meghallgatnánk.

Az extra rövid nadrág

Nyilván a pasik is viselhetnek rövid nadrágot, de ahogy a nőknél is van olyan, hogy túl rövid, így nálatok is, uraim.

A munkás farmer

Azzal nincs is semmi probléma, aki valóban a munkájához viseli ezt a fazont. Kényelmes, praktikus, a zsebeket is jól ki lehet használni. A probléma akkor kezdődik, amikor ezt munkaidő után is viselni szeretné valaki.

Kagylós és fagyöngyös nyakláncok

Kedves férfiak, hogy ne érezzétek rosszul magatokat, ezért most nem csak hozzátok, de a hölgyekhez is szólnánk: a kagylókból, fagyöngyökből összefűzött láncok nem szépek. A kislányok és kisfiúk még viselhetik őket, de egy bizonyos kor után találni ennél sokkal ízlésesebb darabokat is.

A vérkeringést elszorító nadrág

Nincs azzal baj, ha egy pasi skinny nadrágot visel, de azok a darabok, amik már olyan vékonyak, hogy még a kidudorodó erek is látszanak rajta, nem túl esztétikusak. Ha csak egy kicsit bővebb lenne, egy szót sem szólnánk.

Csilingelő ékszerek

Ha egy pasin annyi ékszer van, ami már csilingel, az nem túl csábító. Coco Chanel tanácsát nem csak a nők, de a férfiak is megfogadhatják: “mielőtt kilépsz az ajtón, vegyél le magadról egy ékszert”.

Rossz méretű öltöny

Egy jól szabott öltöny nagyon is szexi tud lenni, bármelyik pasiról van szó. Ugyanígy egy túl nagy, teljesen elszabott valami nagyon trehány benyomást kelt.

“Ide nézzetek” övek

Vannak ezek a férfiasságot fitogtató övek, aminek a hatását csak azzal lehetne fokozni, ha rájuk írnátok, hogy ide nézzetek. Értjük, oda szeretnétek vonzani a női tekinteteket. De kár ennyire igyekezni.

betöltés...