9 lányos dolog, amit titkon imádnak csinálni a pasik

Ettől persze nem lesznek kevésbé férfiasak a szemünkben.

1. Szeretnek pletykálni

Bár elsősorban a nőkre mondják, hogy pletykásak, a férfiakat sem kell félteni, sőt! Egyes források szerint jobban szeretnek mások háta mögött csacsogni, mint a csajok. Hiába, ha nincs kéznél a bokszzsák, valahogy ki kell ereszteniük a gőzt – nekik is.

2. Szeretnek shoppingolni

A shoppingolást legalább annyira élvezik, mint a pletykálkodást – de ssssss, ezt nem szabad elmondani senkinek. Persze biztosan felmerült benned a kérdés: ha ez igaz, akkor miért szenvednek annyira, ha el kell kísérniük életük párját egy bevásárlókörútra? Nyilván azért, mert nem akarják, hogy megkérdőjeleződjön a férfiasságuk.

3. Szeretnek “szexin” táncolni

Persze csak akkor, ha már van bennük pár sör – vagy bor, vagy tequila. Ilyenkor olyan mozdulatokat tudnak levágni, hogy még Beyoncé is megirigyelné kígyótestük tekergőzését.

4. Szeretnek forró fürdőt venni és borozni

Ne hidd, hogy csak mi, lányok merülünk el szívesen a habokban, kezünkben egy pohár borral. Ez a program a pasiknak is tökéletes levezető egy hosszú és nehéz nap után – csak nem vallják be! Abban nem vagyunk biztosak, hogy gyertyát is gyújtanak a lazuláshoz, de a lista eddigi pontjait figyelembe véve még az is lehet, hogy igen.

5. Szeretnek pakolásokat feltenni

A mai világban egyre több a hiú, vagy – ha nem akarunk rosszmájúak lenni -, a magára valamit adó pasi. Így nem meglepő, hogy az arcbőrük puhasága, fiatalsága, rugalmassága érdekében még pakolásokat is hajlandóak feltenni. Mit hajlandóak, egyenesen várják, mikor kencézhetnek egy kicsit – az eredmény ugyanis mindig elnyűgözi őket.

6. Szeretik a gyümölcsös koktélokat

Ó, ha mernének, a legtöbb buliban gyümölcsös koktélokra neveznének be, annyira odáig vannak értük. Talán azért, mert a legtöbb pasi nagy desszertfanatikus, így az itókák édes ízének egyszerűen nem tudnak ellenállni? Rejtély…

7. Szeretik kipróbálni a barátnőjük kencéit

Nincs is nagyobb móka annál, mint kipróbálni a különféle illatos kencéket, tusfürdőket, samponokat, balzsamokat, testápolókat. Egyszerre vonzzák és taszítják őket ezek a furcsa „teremtmények”, ezért amikor egyedül vannak, csak azért is magukra kenik őket. Aztán élvezik a hatást.

8. Szeretik a romantikus komédiákat

Sírnak-rínak, hogy nem akarnak ilyen filmre menni a moziba, hogy képtelenség, hogy ők otthon megnézzenek akár egyet is, aztán titkon meg nagyon élvezik. Lehet, hogy a következő romantikus komédiát már ők választják ki – persze megpróbálják majd úgy tálalni, mintha nem lenne benne a kezük.

9. Szeretik drámaian forgatni a szemüket

Azt hitted, a szemforgatás női szokás? Nagyon nem! A férfiaknál kevesen tudják látványosabban mozgatni a látószervüket, ha valami nincs ínyükre. Teszteld, szó szerint meglátod, hogy igazunk lesz!

betöltés...