A 30 elképesztő kertben talált dolog

A kertes házak udvara olykor valódi kincsesbánya tud lenni, ami néha még a sokat látott szemeket is képes alaposan meglepni.

Különösen igaz ez például akkor, ha közvetlenül költözés után járunk, hisz az előző tulajdonosok is nyilvánvalóan vesztettek el ezt-azt a hátsókertben. Ennél is különlegesebb tud lenni amikor az előző tulajdonos szánt-szándékkal rejt el valamit a kertben, amiről aztán vagy megfeledkezik, vagy az esetleges elhalálozása után, a kertes ház következő tulajdonosára hárul majd az olykor hálátlan ,,megtalálás” öröme. Ne próbáljuk meg persze magunkat sem tisztára mosni, hisz olyan is van, hogy mi rejtünk el vagy hagyunk el valamit a kertben, ami aztán hosszú-hosszú idő után, tényleg a legváratlanabb pillanatokban tud felbukkanni, amikor már tényleg senki sem számít rá, hogy valaha is előkerül az adott apróság. Most 30 különleges, kertben talált ,,dolgot” szedtem össze nektek, amik közt jócskán találtok majd példát mindegyik fent említett változatra…

Egy 2,7 méteres aligátor a családi medencében. Reméljük senki nem próbált meg látatlanba fejest ugrani a vízbe…

Chris és Colleen Otcasek először egy különös lyukat fedezett fel a kertjükben, amit követve végül egy teljesen felszerelt föld alatti, atomtámadás elleni búvóhelyre vezette vezette őket.

A Los Angeles-i Gary Jognson egy ritka, bálnából származó fosszilis leletet talált a kertjében, ami a becslések szerint legalább 14-16 millió éves.

Ez a két 11 éves srác egy 13-14 ezer éves Amerikai masztodon csontot talált a Detroit-i kertjükben.

A svéd Lena Paahlsson 16 évvel azután találta meg a jegygyűrűjét, hogy kertészkedés közben elhagyta. Ráadásul nem is akárhogyan, ugyanis pont egy répa nőtt rajta keresztül.

Mit tennél ha egy 3 méteres anakondát találnál a hátsókertedben? Floridában ez szinte megszokott.

Néhány pénzszállító férfi 1 millió dollárt lopott a Bank of America egyik szállítmányából, amiből 600.000 dollárt később egy kaliforniai kertes ház udvarán találtak meg, elásva.

Egy kaliforniai férfi egy Afrikában honos gyűrűsfarkú makit talált a kertjében, amiről később sem derült ki, hogyan is került oda pontosan.

Egy névtelen kaliforniai házaspár egy doboz aranypénzt talált az udvarukon elásva. Tovább keresgélve még 7 hasonló dobozt találtak, amik összértéke körülbelül 10 millió dollár volt.

Egy New Jersey-i (!) házaspár egy csapat bébirókát talált az udvarukon.

A missouri állambeli David Ford egy körülbelül ezer éves indián műalkotásra bukkant a kertjében, amit nagy valószínűséggel vágásra vagy darabolásra használtak az őslakosok.

Egy oskaloosa-i hátsókertben egy őskori mamutcsontot találtak 2010 júliusában.

Egy reddit felhasználó arra lett figyelmes az egyik este, hogy egy hatalmas medve kémleli őt a kertből, a fürdőszobai ablakon keresztül.

Egy amerikai házaspár a kerti munka közben egy öntöttvas játékpisztolyt talált a kertben, amit 1920 körül gyárthattak.

Egy szintén reddit fórumozó küldte be az alábbi képet, amin jól látszik, hogy kitudja honnan, az éjszaka közepén egyszerűen egy banán landolt a hátsókertjében.

Szintén kerti munka közben derült fény arra a hátborzongató tényre, hogy a békés családi ház udvarán korábban, 1840-től 1872-ig temető volt.

Kit érdekel a kincs, ha ilyen ékszerekre is lehet bukkanni a kertünkben?

Egy több mint 100 éves palack, régen ugyanis bevett szokás volt, hogy ha nem akartak kidobni valamit vagy nem volt rá lehetőség, egyszerűen elásták a szemetet.

Ez a medve valószínűleg elfáradt, azért gondolhatta, hogy lepihen egy kicsit az egyik családi ház függőágyán.

Amikor a gyerekek a kertben játszva eltüntették a kártyákat, majd sok-sok évvel később amikor már senki sem számít rá hirtelen előkerülnek. Mindenkivel előfordult már hasonló.

Ezt a nagy valószínűséggel elkóborolt kislányt is egy családi ház udvarán találták. Mivel nem lett meg a családja megtartották és nagyon jól beilleszkedett a családba.

Gondolkodtatok már, hogy hová tűnnek az égbe fellőtt pisztoly golyók? Hát az egyik például ennek az idős házaspárnak a verandáján landol, ha embert talált volna el, nagy valószínűséggel súlyos sérüléseket szenved.

Erre az ősrégi fegyverre úgyszintén egy kerti ásás során bukkantak rá.

,,Nagymamámnál voltam karácsonyozni, amikor egyszer csak rengeteg fekete kakas árasztotta el a kertet” – írta egy imgur felhasználó.

Kertészkedés közben igazán furcsa dolgok és képesek előkerülni, mint például ez.

A természet néha igazán különös, ez a fa például egy asztal tetején nőtt ki.

Ez az igazi fosszilis lelet!

Emlékeztek még Bulbassaurra a Pokémonból? Azt hiszem megtalálták a valódi mását.

Amikor túl sok hó és jég nehezedik a fákra, olykor megadják magukat. Ilyen különösen azonban ritkán szoktak kidőlni, mintha csak egy banánt hámoztak volna meg.

Ez nem igazán talált dolog, de mindenképpen fantasztikus. Úgy tűnik valaki annyira szereti a vízi csúszdákat, hogy a kertjében is felépített egy igen szépet.

betöltés...