A barátnőm 64 éves, mindenki azért csodálja mert nincs egyetlen ránca sem. Elárulta nekem a titkát!

A legtöbb ember tart odahaza aszpirint, mert ez a gyógykészítmény enyhíti a fejfájást, a lázat, ízületi panaszokat, de vannak akik a szívbetegségek elkerülése érdekében szedik a hatékony szalicil-savat tartalmazó aszpirint. De ugyanakkor a szépségápolás során is alkalmazható ez a kis tabletta. Hogy miként? Most minden ki fog derülni.

Ha kipróbálja valaki az aszpirines bőrfiatalító módszert, meg fog lepődni, hogy mennyire hatásos lesz. A ráncok eltűnnek és a bőr olyan lesz, mint 20 éves korban.

Csak kövessük az utasításokat!

2. Aszpirines, citromleves arcmaszk

Hozzávalók:

  • 3 darab aszpirin
  • 3 evőkanál friss citromlé

Elkészítés:

Zúzzuk össze az aszpirint és keverjük össze a citromlével, majd a kapott krémmel kell bekenni az arcunkat, és rajta hagyni 10 percig, majd utána hideg vízzel mossuk le magunkról.

2. Joghurtos, mézes, aszpirines arcmaszk

Hozzávalók:

  • 5 összezúzott aszpirin
  • 2 evőkanál méz
  • 1 evőkanál joghurt

Elkészítés:

Hideg vízben alaposan mossuk meg az arcunkat, majd egy nedves törölközőt pár percre tegyük be a sütőbe. Majd mikor jól átmelegedett, terítsük be vele az arcunkat 10 percre. Ez azért szükséges, hogy a pórusok kitáguljanak. Utána töröljük meg az arcunkat, majd készítsük el a pakolást. Mindent keverjünk össze és kenjük be vele az arcunkat. Hagyjuk magunkon 30 percig, majd hideg vízzel öblítsük le.

3. Aszpirines, vizes arcpakolás

Hozzávalók:

  • 3 darab aszpirin
  • 3 evőkanál szénsavmentes víz

Elkészítés:

Zúzzuk össze az aszpirint, majd a vízzel keverjük el. A megmosott arcunkat kenjük be vele, hagyjuk hatni 10 percig, majd hideg vízzel mossuk le magunkról.

Ezen módszereket alkalmazva sokáig megőrizhetjük szépségünket, ránctalan arcbőrünket.

betöltés...