Megmutatta a nyakán ezt a nyirokcsomót, hogy te ne kövesd el ezt a végzetes hibát!

Ahsley Trenner 365 napon egy évben szoláriumozott fiatal korában. Mivel Seattle-ben élt, nem jutott elég természetes napfényhez, rengeteg pénzt költött a szoláriumra, hogy mindig szép barna legyen.

Úgy érezte, hiába magas, vékony, jó alakú fiatal lány, mivel fehér a bőre, nem elég csinos. Szenvedélyévé vált a barnulás

15 éve járt rendszeresen szoláriumba, amikor megjelent a combján egy seb. 

Kiderült, a nem gyógyuló fekély egy rákos elváltozás.

Először az orvosok azt gondolták, jóindulatú a seb, eltávolították, de egy év múlva hirtelen újra megjelent az elváltozás. Ashley nem figyelt rá, tovább szoláriumozott, és nem sokkal később, 33 évesen bőrrákot diagnosztizáltak nála.

A tumort és a nyirokcsomókat eltávolították, és három évig tünetmentes volt. 2009-ben tért vissza a betegség, és az orvosok már nem láttak esélyt a gyógyulásra az áttétek miatt. 

Ashley tudta, hogy meg fog halni, ekkor már csak arra koncentrált, hogy tudatosítsa más emberekben, hogy mekkora hibát követett el a szenvedélyes barnulás mániája miatt. Édesanyja az utolsó pillanatig mellette állt.

Hétéves küzdelem után Ashely meghalt, 2013-ban, negyven évesen. Utolsó kívánsága az volt, hogy mindenki figyeljen szavára.

Ashley története szomorú és tragikus, de szeretnék, hogy a z erőfeszítése nem volt hiábavaló, és mások is megértik, mennyire veszélyes a szolárium túlzott használata.

betöltés...