Teljes gázt adva elhajt a lovasok mellett az úton – a felvétel minden internet felhasználót megdöbbent

Anna Svensson egy Svédországban, Björketorp-ban élő hölgy. Nagyon szereti a lovakat, sokat lovagol lakóhelyén. Az viszont nagyon elszomorítja, hogy az autósok szörnyen viselkednek a lovasokkal szemben. Ezért amikor lovagolni megy, mindig elviszi magával a GoPro kameráját, így fel tudja venni mi is történik lovaglás közben.

Két barátnőjével ment lovagolni egyik nap de ez nem tartozott a kellemes napok közé. Sok autós rájuk sem hederített, annak ellenére, hogy Anna egy sárga mellényt is viselt, hogy mindenki jól láthassa őt.

– Egy fiatal lovon ültem, az állat még nem szokott hozzá az autókhoz, ezért is volt rajtam a sárga mellény. “Fiatal félénk ló” – ez állt a mellényemen. Ez kellene, hogy figyelmeztesse az autósokat arra, hogy lassítsanak van álljanak meg, ha ilyet látnak az úton, írta az  Aftonbladet.

Anna elmondta, hogy nem nagyon foglalkoztak az autósok ezzel a figyelmeztetéssel. Egyszer le is szálltak a lóról és gyalog mentek tovább az úton, maguk mellett vezetve a lovakat.

-Egy kocsi jött szembe velem, 70 km/óra sebességgel és pedig egy kicsit ráléptem az úttestre, hogy jobban láthassa a sárga mellényemet. Integettem is, hogy lassítsanak le de nem foglalkoztak ezzel.

– A vezetőt nem érdekelte mit csinálok, csak vezetett tovább, -mesélte Anna. Nagyon megijedtem. Azt gondoltam, vagy a kocsira fog ráesni egy 400 kg súlyú ló vagy én kerülök a kocsi alá.

Lent láthatjuk a lány által készített felvételt. Fontos figyelmeztetés ez mindenki számára, mindig figyelnünk kell a közlekedésben résztvevőkre. Kérjük oszd meg ezt a fontos üzenetet!

betöltés...