Az élet 28 alapigazsága, amelyre nincs értelmes magyarázat

A fodrászok tükrében mindenki csúnyának látja magát, a szúnyogcsípés leghatásosabb ellenszere pedig az a bizonyos X. Ugye ti is így gondoljátok?

Vannak bizonyos dolgok, amelyek magyarázatánál megdől a logika és megáll a tudomány. Mutatunk néhányat a buzzfeed válogatásából. Ha meg tudod cáfolni őket, ne fogd vissza magad, írj nekünk!

1. A futárszolgálatok dolgozói bajnokok síkfutásban. Megnyomják a csengőt, és már ott sincsenek.

2. A bedugult orr-nosztalgia létező jelenség. Ha bedugul az orrod, felülsz, és azokra a szép időkre gondolsz, amikor nem volt bedugulva az orrod, és hogy ezt akkor mennyire természetesnek vetted.

3. A fodrász székében ülve mindig úgy érzed, hogy itt a világvége. Besamponozott fejjel szembenézel a tükörképeddel és eltűnődsz: “Vajon mindig ilyen ronda voltam?”

4. A samponos flakonokon vannak a legjobb novellák. Ha elfelejted magaddal vinni a telefonodat a vécére, felkapsz egyet, és olvasgatni kezded.

5. A felnőttkor definíciója: kilencven százalékban e-mailek törlése, tíz százalékban minden más.

6. Jó tévéműsor mellett minden étel finomabb. Az éhhalál szélén egyensúlyozva is kivárod, míg betölt a kedvenc sorozatod, addig egy falatot sem eszel.

7. A világ legrosszabb érzése, amikor azt olvasod, hogy az internetes rendelésed 4-7 munkanap alatt érkezik meg hozzád. Te reméled, hogy 4 nap lesz, de mindig 7 nap.

8. Egy jó toll feldobja a napodat. Előfordult már, hogy írás közben elandalodtál azon, milyen akadálytalanul fut a toll a papíron, milyen szép tintanyomot hagy, mintha Jézus könnyezte volna tele a lapot, vagy… valami ilyesmi.

9. Erre nincs magyarázat: amikor éppen lemaradsz egy telefonhívásról, de egy másodpercen belül visszahívod az illetőt, aki aztán nem veszi fel. He?

10. Vakító felfedezés: amikor éjjel ránézel a telefonodra, a háttérvilágítást viszont nem vetted le előzőleg.

11. Nincsen hangosabb egy zsúfolt helyiségben megkorduló gyomornál. Például amikor egy írásbeli vizsga alatt dönt úgy a bendőd, hogy gyakorolná a bálnák énekét.

12. Fogadjunk, hogy belehallgattál már idegenek beszélgetésébe, és majdnem kibújtál a bőrödből, annyira szerettél volna beleszólni, kéretlen tanácsot adni.

13. Ismétlés a tudás anyja – például amikor zenét hallgatsz, de közben belefeledkezel valami másba, így a dal vége fele visszapörgeted az elejére, hogy most akkor végig hallgatod, de közben belefeledkezel valami másba, így a dal vége fele vissza…

14. A legaljasabb húzás: amikor valaki lelkesen megmutat neked egy videót, te pedig megérinted a képernyőt, hogy lásd, mennyi van még hátra.

15. Pánikroham a boltban: amikor igyekszel az aprót besöpörni a pénztárcádba, és a következő vásárló már ott liheg a nyakadban.

16. Vizsgahelyzetben a 2+2-t is bepötyögöd a számológépbe, hátha reggel óta változtak a szabályok.

17. A világ legidegesítőbb hangja a sajátod: ha felvételről hallod magad, abban is elbizonytalanodsz, hogy te vagy te.

18. Ilyet fejet te is tutira vágtál már: amikor elsétálsz valaki mellett, akiről tudod, hogy kicsoda, de annyira nem ismered, hogy oda is köszönj.

19. A gyerekkor legfélelmetesebb pillanata: amikor lekapcsolod a pincében a villanyt, és rohanni kezdesz felfelé, nehogy a halál hamarabb rád találjon.

20. A szúnyogcsípés egyetlen hatásos ellenszere. Te is?

21. Ez itt a vízicsúszda-póz: amikor arra vársz, hogy a medenceőr végre zöld utat adjon.

22. A legmagányosabb pillanat: amikor nyilvános helyen merül le a telefonod, és fogalmad sincsen, mihez kezdj magaddal.

23. A rettegést is vissza lehet csinálni: amikor rajzfilmeket nézel egy ijesztő film után, nehogy rosszakat álmodj éjszaka.

24. A szállítási díj mindent felülír. Nincs gondod azzal, hogy egy cucc harmincezerbe kerül, no de az a fránya ezer forintos kiszállítás…

25. Világvége: amikor felébredsz és megnézed a telefonodon, mennyi időd van még aludni az ébresztőóráig, és rájössz, hogy kábé egy perc.

26. Semmi sem vész a felejtés homályába. Például eszedbe jut valami hülyeség, amit három éve csináltál, és máris fogod a fejed….

betöltés...