A Hallelujah-t már sokat elénekelték, de így, mint ez a lány még soha senki nem adta elő! Lúdbőrösek lettünk tőle!

A népszerű előadó Leonard Cohen 1984-es Hallelujah című dalát számtalan feldolgozásban hallhattuk már. A világ minden táján ismerik, közkedveltségénél már csak az átdolgozásainak száma magasabb. Eddig is imádtuk, de, az alábbi felvétel mégis levett a lábunkról.

A 2015-ös francia Nouvelle Star bájos előadója az egész világot meghódította egyedi stílusával, és tökéletes hangjával. A 28 éves normandiai Emji rendhagyó hangjával egy teljesen új megvilágításban adta elő a Hallelujah-t.

Egyedülálló hangtónusának köszönhetően az érzelmekkel tele dal valósággal bemászik a bőrünk alá. Emji teljes átéléssel énekli a közismert dalt, szívét-lelkét beleadja, még a keze is remeg a mikrofonon annyira hatalmába keríti az érzelmek világa.

Lúdbőrösek leszünk valahányszor meghallgatjuk a felvételt. És minden bizonnyal a verseny zsűrije is így járt, hiszen egyöntetű igennel, messze szárnyalva a többiektől a norvég lány nyerte meg a Nouvelle Star-t.

Érdemes meghallgatni, és örvendeztessük meg ezzel az igazi boldogság-dallal a barátainkat is. Ha tetszett, oszd meg barátaiddal a Facebookon!

betöltés...