Felszedtem egy vasalt hajú, sminkelt gyönyörű lányt. Amikor nála aludtam, az ágya alatt találtam VALAMIT!

Az alábbi bejegyzésre a Pesten Hallottam Facebook csoportban bukkantunk:

“Nektek is van rossz tapasztalatotok friss barátnővel  vagy csak én vagyok elátkozva? 😀

Felsorolás jelleggel fogom posztba szedni őket:

1., 26 éves lány – vasalt haj, állandóan 100\%-os smink, igényes csinos öltözködés – szoba: elutazott egy hétre, erős bűz a szobából: bementem, az ágy alól 3 darab csirkecombcsont került elő. A mikró egyszer elromlott, bevallotta: az anyukája úgy tanította fémlábost is simán bele lehet rakni. Ott lakása 2. hetén a WC eldugult: használt betétbe csavart szemceruzát piszkáltam ki belőle (?????), a szobája állandóan katasztrófa volt (nem nem kémkedtem néha behívott beszélgetni), koszos ruhák millió tányér üres üdítősdobozok stb.

2., Szintén lány: A porszívót nem tudta bekapcsolni. A szobájában 3 hónapig (!!)nem volt villany mert sajnálta a 200 forintot villanykörtére és a telefonjával világított, utolsó csapásként ágyipoloskát hozott a lakásba….

3., Fiú: kisállat nem jöhet a lakásba ( főbérlő nem engedte, a lakás 100\% os felújítása miatt) , hozott egy macskát beköltözése után 2 nappal amit elvileg az utcán talált. Végül kiderült. hogy az övé. Karácsonykor lelépett a barátnőjéhez 10 napra a cicát itt hagyta étlen szomjan- nem szólt senkinek…. Csak a srác hiánya tűnt fel a 2. napon és a cica nyávogása… Végül se szó se beszéd elköltözött, utóbb követelve vissza az itt hagyott törölközőjét ( amit mi már kidobtunk) vagy a 900 forintot amibe került

4., Fiú: második héten még két haverját beköltöztette (cuccokkal együtt) az 5 nm szobájába.

5., Lány: Bagolyfétise volt és kilopta a mosásból a másik lakótársunk koszos baglyos ágyneműjét és eldugta a szobájában….

betöltés...