A kislány mostohaanyjától egy táskát kap – sírni kezd mikor meglátja mi van benne

Mindannyian tudjuk, milyen jó érzés ajándékot kapni. Az ajándékot adó számára is szép azt látni, amikor a személyre szabott ajándék igazán nagy örömet okoz.

Mikor elérkezett Haley születésnapja, Brigitte a mostohaanyja fantasztikus ajándékot készített számára. Ez volt a legszebb ajándék, amit adhatott neki.

Elérkezett az ajándékok kibontásának az ideje és Haley mintha gyanított volna valamit, amikor látta mennyien mosolyognak körülötte.

De soha nem gondolta, hogy ilyen ajándékot kap mostohaanyjától. Először a táskában lévő plüss állatot veszi ki, majd anyukája segít neki kivenni a második ajándékot. Ezen a szép nyakláncon van egy medál, amire azt írták, hogy : A kislányomé a szívem.

Utána Haley elolvassa azt a papírt, amit a kislány örökbefogadásával kapcsolatban készítettek.

Haley elkezdi olvasni a papír tartalmát és egy idő után megérti, hogy mostohaanyja örökbe fogadta őt. Óriási a boldogság és csak annyit tud mondani a kislány, hogy : Szeretlek Anya.

Erre egyáltalán nem számított Haley. Lehet, hogy sok ember számára különlegesnek tűnik ez az esemény, de mindenképpen szép látni ezt az érzelmes pillanatot.

Nézd meg a lenti filmet, melyben láthatod Haley reackióját. Van a Te életedben is egy mostohaszülő, aki sokat jelent számodra? Kérjük oszd meg velük ezt a cikket és tudasd velük, hogy értékeled őket.

betöltés...