Durva kritikák érik Jason Momoa-t a teste miatt! Friss képeken a valóság

Ráférne egy photoshop

Az elmúlt évek egyik legnagyobb nyertese Jason Momoa, a világ összes nője zúgott bele némi túlzással.

Elképesztő test, hosszú, ápolt haj, méretes szakáll és zsivány szemek – Jason Momo-val kegyes volt az élet, amikor a sármot osztották, ő pedig élt is a lehetőséggel, és eddig mindent ki is hozott belőle. Ma már az egyik legkeresettebb színész, köszönhetően a Trónok harcának, majd az Aquaman-nek. Néhány hete egyszer már sokkolta a világot, egész egyszerűen megvált hét éve növesztett férfias szakállától.

2011-ben, azaz alig 30 évesen a Conan, a barbár című filmben még szakáll nélkül, de már kockás hassal, dagadó mellizmokkal szerepelt.

A Trónok harca és az Aquaman aztán világhírnevet hozott a számára. Vagy lehet, hogy csak a szakáll?

Áprilisban aztán egy élő videóban szabadult meg tőle. Sokan majdnem a kardjukba is dőltek miatta. De az igazi sokk csak a napokban érkezett, paparazzi fotók képében.

A 39 éves színész pár napja Velencében nyaralt a családjával és bizony előkerült a fürdőruha. Egy szemfüles fotósnak köszönhetően pedig az is kiderült, a koskahas már a múlt, Jason Momoa apatestet kezd növeszteni.

Ami még meglepőbb, sokan szóvá is teszik, hogy nagyon nem elégedettek vele így. Ennyi negatív kommentet talán soha nem is kapott… De a szakálla legalább visszanőtt.

betöltés...