Ennek a lánynak másfél méteres feneket műtöttek, de már szabadulna tőle – Fotók

Igazi pokol lett az élete

Ő azon lányok egyike, aki bő tíz éve felült a divat-hullámvasútra, és új popsikat csináltatott.

Kim Kardashian és Nicki Minaj munkásságának megvan az újabb eredménye: egy 35 éves internetes híresség 20-as évei derekán hozta meg a döntést, méretes hátsókat szeretne, ötletét tettek is követték.

A Miamiban élő Courtney Barnes így nem keveset költött arra, hogy hátsóját a saját zsírjával nagyobbítsák meg. De a varázs már rég elmúlt, a nő egy tévés interjúban, a könnyeivel harcolva mesélte el bánatát. “Elég volt abból, hogy emberek követnek és titokban készítenek fényképeket rólam” – magyarázta a nő, aki most visszasírja a régi hátsóját.

Rossz hír, hogy körülbelül 6 millióért szabadulhatna meg ettől a másfél méter átmérőjű jelenlegitől!

Courtney a 20-as éveiben döntötte el, a világsztárok mintájára készítteti el új fenekét. Saját zsírjával, többször is feltöltötték neki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

At some point in my life I was self-conscious about my body and my appearance when instead I should have been conscious of which I am, and the qualities that make me unique.

Courtney Barnes (@i_am_not_my_body) által megosztott bejegyzés,

Másfél méter körben ez a fenék…

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#BTS

Courtney Barnes (@i_am_not_my_body) által megosztott bejegyzés,

Egy ideig élvezte is, hogy vonzza az emberek tekintetét, de az elmúlt években kezdett egyre terhesebb lenni. Nagy elhatározásra jutott.

A Barcroft TV-nek a könnyeivel küszködve mesélt megpróbáltatásairól. Amikor elkísérték az utcán, egyértelműen kiderült, mivel kell szembesülnie minden egyes útján… Pokol lett az élete!

betöltés...