Emlékszel még László Attilára? Így néz ki a Csillag születik nyertese ma – Fotók

8 éve volt

Alig volt 15 éves, amikor megnyerte a tehetségkutatót.

László Attila különleges frizurájával és csodálatos hangjával keltett feltűnést a Csillag születik 2011-es versenykiírásában, a tévénézők szívébe pedig olyannyira belopta magát, hogy gyakorlatilag meg sem állt a végső győzelemig.

Azóta bizony nyolc év telt el, így az akkor még serdülő énekes mára felnőtt férfivá érett, de még milyen férfivá! A frizurája már a múlté, talán már csak a szeme árulja el az egykori kiscsillagot! És bár a bulvárlapokban ritkán találkozunk a nevével, a jelek szerint ere nincs is szükség, ő ugyanis látszólag továbbra is sikeres. A noizz.hu cikke szerint azonban ma már a saját útját egyengeti.

Sármos pasi lett belőle, annyi szent!

2011-ben az alig 15 esztendős kisfiú az egész országot elvarázsolta tiszta hangjával.

Meg is nyerte a Csillag születik műsort, és keresett énekes lett. Számos helyre hívták, és azóta is szorgalmasan építi a karrierjét.

A frizurájától vált meg először, ami a tévénézőknek feltűnhetett, 20 évesen már az apródfrizuráját férfias fazonra cserélte.

Egy egy évvel ezelőtti képén már rá se ismerünk. Hihetetlen jóképű és férfias srác lett, talán nem véletlen, hogy több mint 150 ezren követik a közösségi oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“Hiszen ez Monte Carlo…”

László Attila (@laszloattila96) által megosztott bejegyzés,

Legfrissebb képét az Instagramra Monte arloból töltötte fel. Egy igazi szívtipró – sokan szóvá is teszik

betöltés...