10 hosszú hajú férfi elment a fodrászhoz – a hajvágás után szinte rájuk sem ismerünk

annak olyan emberek, akik gyakran változtatják a frizurájukat, mások pedig éveken keresztül ugyanúgy néznek ki. Az alábbi képeken látható férfiakban az a közös, hogy mindegyik jó hosszúra megnövesztette a haját, de aztán mégis úgy döntöttek egy nap, hogy megszabadulnak a hosszú lokniktól.

Egy igazi jó frizura óriási változást eredményez és ez a tíz kép nagyon jól bizonyítja ezt.

Emlékszel még Jose Antoniára – ő egy hajléktalan spanyol férfi volt, aki levágatta hosszú haját és teljes átalakuláson ment keresztül?

“NAGY változás ez Bill számára! 14 éven keresztül volt hosszú haja és most a levágott hajat beteg embereknek adományozza.”

Ez a hajléktalan nagy sikert aratott új külsejével, ma már nem az utcán él, hanem ismét fedél van a feje felett.

View this post on Instagram

Does anyone remember Mark? Well, he was a former street client of mine from almost a year ago. Since I first met him, I cut his hair one other time and whenever I'd see him around we would have a chat and catch up. He was always doing it really rough and the last time I saw him, he was sleeping on a bench on Chapel Street (a popular area in Melbourne). Anyway, last night we bumped into each other again and to my surprise he told me he's finally got a place. Someone had recently offered him support through a program to get him set up with government subsidized public housing. "I'm moving in next week" he told me… "thanks for putting me on the internet!" #thestreetsbarber #cleancutcleanstart

A post shared by Nasir Sobhani (@thestreetsbarber) on

Csak a frizurája változott mégis teljesen másképp néz ki! 

Ez a férfi is jó célra adományozta a haját és most így néz ki.

“A nap, amikor a 11 éven keresztül növesztett fürtjeimet vágattam le.”

Hűha! Na ezt hívjuk igazi átalakulásnak!

“Ez az átváltozás is igazán jól sikerült.”

Jó ok miatt vágatja le ez az úriember a haját! 

“Nem gondoltuk volna, hogy egy vágás ekkora változást hoz?!”

Hihetetlen, hogy egy hajvágás mekkora változást eredményez! A jó dolog az egészben pedig az, hogy az eredmény nem végleges. A haj ismét megnő és megint gondolkodhatunk egy átalakuláson.

betöltés...