Hoppá! Erre a férfira cserélte Pintér Tenyát szépségkirálynő exe!

Fridi megmutatta szerelmét

Megvan Pintér Tenya utódja: exe, Fridi megmutatta új szerelmét!

Amilyen viharos volt Pintér Tibor és fiatal szerelmének, Fridinek a kapcsolata, olyan békésen sikerült búcsút inteniük egymásnak. Legalábbis önmagukhoz képest. Tenya gondoskodó férfiként segített Fridinek albérletet találni, és azt ígérte, a jövőben is támogatja majd a lányt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Valahogy így fogok meditálni a dzsungelben. #pintertibi #nemetilovasszinhaz #celebvagyokmentskiinnen

Tibor Pintér (@tibor.pinter.906) által megosztott bejegyzés,

Fridi egy igazi kincs, és pár év múlva valaki nagyon boldog lesz mellette, de én nem szeretném csiszolgatni tovább ezt a gyémántot, hiszen apa vagyok, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, több tucat mű­vészért és jószágért tartozom felelősséggel” – mondta szakításuk után Tenya egy interjúban, majd szinte ugyanebben a pillanatban kiderült, a szíve már egy másik fiatal szépségkirálynőért dobog.

Fridi se búslakodott sokáig egyedül, végre meg is mutatta új szerelmét!

Fridi és Tenya néhány hónapja még A Legbátrabb párosban harcolt a többi sztárpárral. Megnyerték a műsort és tízmilliót zsebeltek be.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#storigala

Tibor Pintér (@tibor.pinter.906) által megosztott bejegyzés,

Hirtelen szakításukat követően Fridi albérletbe költözött, Tenya pedig összejött egy 23 éves énekesnővel, Ilyés Jeniferrel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#photography #photoshop #photooftheday #model #lifestyle #strongwoman #fate keszitette: @peter_paszternak 🖤 Azt hitte, a szenvedély villámcsapásszerű, tűzforró, elementáris erő. De már tudja, hogy nem az, hanem időtlen, feneketlen, mélységesen mély kút. Vagy inkább olyan, mint a dagály. Lassan közeleg, ám ha egyszer célba ér, roppant erővel, hajthatatlanul mozgatja a világot. Az igazi szenvedély nem éri be az álmodozással: az igazi szenvedély kitart és tűr. Kimberley Freeman. He thought the passion was lightning-striking, fire-hot, elemental. But he already knows that it is not a timeless, bottomless, deeply deep well. Or rather like a tide. It is slowly approaching, but once it reaches the target, it travels the world with great power, and is unbearable. True passion does not reach the dream: true passion persists and tolerates. Kimberley Freeman

Rubos Friderika Dalma🦄 (@fridirubos) által megosztott bejegyzés,

Fridi sem sokáig búslakodott egyedül, népszerűségének köszönhetően férfiak tucatjai kezdték valószínűleg környékezni…. És egy valaki célba is ért!

“Szerelmes vagyok beléd, akkor is, ha pusztába kiáltott szó, ha a feledés törvényszerű, ha a sorsunk meg van pecsételve, és akkor is, ha egyszer porrá lesz minden, amit alkotunk. És akkor is, ha a Nap elnyeli az egyetlen földi világot, amit valaha birtokoltunk, akkor is szerelmes vagyok beléd” – írta ki az első közös képükhöz Fridi.

betöltés...