Koholák Alexandra sírva mesélt arról a nőről, akivel ő és férje hármasban együtt él

betöltés...

Koholák Alexandra elárulta milyen viszony fűzi őt a titokzatos szőke nőhöz.

Nemrég derült ki, hogy Koholák Alexa és férje egy másik nővel él együtt, hármasban. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja a Mokka vendége volt, ahol elmesélte a mindenki által félreértett történet részleteit: kiderült, hogy a háztartás harmadik szereplője apjaként tekint Alexa férjére, ezért vette fel a vezetéknevét.

Alexa a műsor elején fejét fogva nevetgélt a szalagcímeken, aztán tiszta vizet öntött a pohárba:

“Neki köszönhetem azt, hogy idekerültem a központhoz, és megismertem a férjemet. Ő a központ önkénese, nálunk az önkéntesekkel nagyon közeli a viszony. Évi a legrégebbi önkéntesünk, aki a Balázsnak segít a feladatai elvégzésében. Tényleg mindenben ott van mellette, és nagyon sok embernek nyújt tanácsadást, és ott van mellettük. Ahhoz, hogy nálunk valaki önkéntes legyen, évek vagy hosszú hónapok kellenek, hogy a saját hibáitól letisztulva tudjon az embereken segíteni. Évi ilyen, tényleg, két éve, töretlenül, minden egyes napon azon van, hogy hogyan segítsen az embereknek. Szerintem ott van mellettünk a helye.” – mondta Koholák Alexandra, aki felvette férje vezetéknevét.

Koholák hozzátette a nő a legjobb önkéntesük, senki nem olyan elhivatott, mint ő. Azt is elárulta, hogy a nő miért vette fel férje vezetéknevét.

betöltés...