A gazdag orvostanhallgató elhagyta a lányt, amikor kiderült, hogy csak egy kisboltban dolgozik!

Anélkül, hogy ítélkeznénk, szeretnénk megosztani egy gazdag családból származó orvostanhallgató srác rövid szerelmi történetét, amit ő maga osztott meg az interneten. Ezt követően természetesen kapott hideget meleget…

“Orvostanhallgatóként nem akartam szerelembe esni, és párkapcsolatot kialakítani, mert maximálisan a tanulásra és a céljaimra szerettem volna összpontosítani. A tanulmányaim első éveiben tudtam is magam ehhez tartani, ám aztán egy buli alkalmával megismerkedtem egy Mónika nevű lánnyal. Az egész estét egymás társaságában töltöttük, a buli végén pedig elkértem a telefonszámát.

Másnap azonnal randira is hívtam, ugyanis szerettem volna jobban megismerni. Szinte az egész napot sétával és beszélgetéssel töltöttük.”

Nem akartam elhinni, hogy ez velem történik. Úgy éreztem magam vele, mintha egy romantikus filmben lennénk. Egészen addig a pillanatig tartott ez, amíg fel nem hozódott, hogy ki mivel foglalkozik, és kiderült, hogy Mónika egy boltban dolgozik…

“Tudni kell rólam, hogy én egy gazadag családból származom. Soha nem kellett törődnöm a pénzzel, a szüleimtől mindent megkaptam. Az élet aranytálcán kínált szinte mindent a számomra.

Egyesek számára biztosan furcsán hangzik, de sosem kerestem olyan emberek társaságát, akik kevésbé voltak tehetősek, mint én.

Ezért, amikor Mónika azt mondta, hogy egy boltban dolgozik, előszőr reménykedtem benne, hogy boltvezető, vagy legalább egy menedzser valami luxus üzletben.

De nem… Mutatta, hogy abban a helyi kisboltban eladó, ami mellett nem rég sétáltunk el. Szinte lefagytam. Tudom, hogy kegyetlenül hangzik, de hiába egy nagyon intelligens lányt ismertem meg a személyében, akivel rendkívül jól is érzem magam, kénytelen voltam véget vetni a randinak. Nem szeretnék senkinek sem a pénzeszsákja lenni. Én megengedhetek magamnak külföldi nyaralásokat, drága éttermeket, de Mónika nem. Nem jó, ha egy kapcsolatban valaki rá van utalva a másirka pénzügyi szempontból kihasználja a másikat. Két külön világból jöttünk, így tudom, hogy ez a kapcsolat soha nem lenne működőképes.”

Ti mit gondoltok az esetről? Érthető a srác döntése?

betöltés...