Ez hogy lehet? Így néz ki a szülés után 3 héttel Tápai Szabina!

Meglepődtek a rajongók.

November második felében megszületett Tápai Szabina és Kucsera Gábor kislánya – az édesanya friss fotója felrobbantotta a netet.

Az örömhírt a pár a közösségi oldalán jelentette be November 28-án. “Hello mindenki! Megérkezett Kucsera Milla a mi kis családunkba! Én is és a kis Hercegnő is jól vagyunk! Már a csodás kis otthonunkban! Egyszerűen boldog vagyok, hogy 2 gyermekes anyuka lehetek!

Minden álmom valóra vált, amit valaha is kívántam! Egy csodás férj , Kucsera Gábor egy tündéri kisfiú és egy kicsi csajszi! Beni már most csodás tesó! Gabi pedig mindent megtesz értem, értünk! Hálás vagyok, hogy ilyen családom van!” – írta Szabina.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hello mindenki! Megérkezett Kucsera Milla a mi kis családunkba! Én is és a kis Hercegnő is jól vagyunk! Már a csodás kis otthonunkban! 😍Egyszerűen boldog vagyok, hogy 2 gyermekes anyuka lehetek! Minden álmom valóra vált, amit valaha is kívántam! Egy csodás férj @kucseragabor egy tündéri kisfiú és egy kicsi csajszi! Beni már most csodás tesó! Gabi pedig mindent megtesz értem, értünk! Hálás vagyok, hogy ilyen családom van! 😍❤️😘👨‍👩‍👧‍👦 A fotót pedig köszönjük @edinakulcsar_official és anyucikája @krisztinajakab_photography -nak! 😊 (A kép használata nem engedélyezett, csak írásos hozzájárulással)#myfamily #family #kucseragabor #beni #news #mylife #golyahir

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés,

Másnap reggel már az is kiderült, a sztárpár második gyermeke egy héttel a bejelentést megelőzően a világra jött, Szabináék azért titkolták néhány napig a nagy örömhírt, hogy egy pár napot nyugalomban, családként tölrthessenek együtt.

Három hét telt el azóta, Tápai Szabináról friss kép készült!

Csak karácsonyi tippeket akart adni a rajongóinak, ők azonban valami egészen mást vettek észre a fotóján. Tápai Szabina körülbelül három hete hozta világra második gyermekét, azóta most először jelent meg róla egészalakos kép. “Nagyon szép vagy”, “Máris milyen jó formába vagy”, “Csini vagy” – ilyen és ehhez hasonló kommentek árasztották el Szabina képe alatt a falat. Bizony, az egykori élsportoló látszólag már vissza is nyeret szülés előtti alakját.

A sportoló és párja Milla születse után elárulta, első gyermeke is császármetszéssel jött a világra, ezért javasolt az orvosa most irányított szülést. Tápai Szabináék így pontosan tudták, mikor fog megszületni a kislányuk. 

Kucsera Gábor és Tápai Szabina egy edzőtáborban ismerték meg egymást, majd miután összeházasodtak, 2013. októberében megszületett szerelmük első gyümölcse, Bence. Az év elején sokakakt megleptek, amikor bejelentették, kisbabát szeretnének, ez az álmuk azóta valóra is vált.

betöltés...