6 szokatlan dolog, amit minden férfi próbál eltitkolni a barátnője elől!

Minden portál olyan sablon cikkekkel van tele, ami a gyengébbik nem szokásaival, titkaival, horoszkóp általi jellemzésével és gondolataival foglalkozik.

Olybá tűnik néha, mintha a férfiakról nem tudnánk semmit, vagy mintha tilos lenne róluk szót ejteni…
Pedig nem ma született bárányok és nem is ‘nem törődöm kisfiúcskák’ ők sem, nekik is vannak dolgaik, amik jobb, ha nem látnak napvilágot, tesznek olyan dolgokat, melyeket még a legjobb haverok előtt is szégyellnek.

Nem kisebb feladatra vállalkoztunk, minthogy kiszedjük a pasikból azokat a dolgokat, amiket mindenképp próbálnak eltitkolni a hőn szeretett párjuk elől!

Olvass és tanulj! És még véletlenül se áruld el, hogy mindent tudsz!

1.Kémkedés

Totálisan ki vannak akadva, ha az ő telefonjukat látják a barátnőjük kezében….pedig bizony a férfiak is belelesnek párjuk mobiljába. Ha nem is azért mert féltékenyek, akkor azért mert nem hagyja őket nyugodni, hogy miket beszélhet kedvesük a csajokkal, vagy hogy mit ír a barátnőinek egy veszekedés után.

2.Van, hogy nekik sincs kedvük összegyűrni a lepedőt

Elutasító viselkedés, túl korai elalvás annak ellenére, hogy a páros hölgy tagja egyértelműen jelzi, ma benne lenne egy kis lepedőakrobatikában?
Igenis van úgy, hogy egy férfi is nemet mond az együttlétre!
Megsértették, találkozott egy exével, veszekedett a szüleivel vagy csak egy stresszes napja volt a munkahelyén…bármelyik ok lehet, hogy ne legyen kedve a pikáns esti programhoz.

3.Akkor is (napi szinten) ‘magukhoz nyúlnak’, mikor párkapcsolatban élnek

A férfi ‘étvágyat’ nem lehet elégszer jóllakatni. Szinte minden pasi kiegészíti még a meglévő élvezetek számát saját kezűleg is. A legtöbbször párjuk háta mögött, de van olyan, hogy a forró éjszaka utáni reggelen, alvó szerelmük mellett áldoznak önkezűleg az élvezetek oltárán.

4.Ha hiszed, ha nem…kipróbálnak női dolgokat

Ha nem is teljes szerelésbe öltöznek, de minden férfit vonzanak egy kicsit a női ruhák, ékszerek, sminkek. Minimum egyszer előfordult már, hogy felpróbált egy melltartót, belelépett egy magassarkúba vagy kipróbált magán egy vörös rúzst.

5.Imádják a nők illatát

A dolog nem légből kapott, több férfi nyíltan vallott arról, hogy meg van őrülve a nők intim illatáért. Vannak, akik kabalaként gyűjtik kedvesük pár órát viselt alsóit, mások a harisnyák ágyéki részét illatolják megszállottan. Egy biztos, illatunkat ők nem szagként kezelik, hanem mennyeinek találják!

6.Stírölik és osztályozzák barátnőinket/női hozzátartozóinkat

Nézni szabad! Minden férfi ezt szajkózza… A gáz csak az, hogy nem csak az idegen nőket bámulják az utcán. Komolyan megfigyelik, kritizálják és értékelik párjuk lánytestvéreit, barátnőit, unokahúgait. Ezen felül gyakori program, hogy összeülnek a srácokkal és még azt is részletesen kifejtik, hogy melyikükkel mit művelnének, ha ágyba vihetnék őket!

betöltés...