Kiderült mi okozta Stan Lee halálát

Még mindig nem tudjuk feldolgozni, hogy elhunyt!

Stan Lee kétségtelenül kultikus figura volt és vitathatatlanul nyomot hagyott a világban. Nem csak egyszerűen itt hagyta a lábnyomát, egy egészen új világot teremtett meg, amiben Pókembert, Vasembert vagy akár a Bosszúállókat csodálhattuk.

A képregények atyja karrierje során 75 országban, 25 nyelven, több mint kétmillió példányban jelentek meg képregényei. Képregényfiguráival 24 animációs tévésorozatban és számos játékfilmben is találkozhattak a nézők.

Nem csak hozzásegítette a Marvel Comics kiadót mostani rangjához és méretéhez, de utolsó napjaiban is aktívan dolgozott újabb karaktereken.

Óriási csapás érte a rajongókat, amikor november 12-én Cedars-Sinai Medical Centerben örök álomra hajtotta a fejét. 95 éves volt.

Azt már korábban tudtuk, hogy Stan Lee több betegséggel is küzdött, hiszen egy idős szervezetet nem könnyű formában tartani. Azon az estén a szíve és a légzése is leállt.

Ugyan az orvosok minden erejükkel próbálták megmenteni, de a légzési nehézségei már korábban is gyötörték a képregények atyját. Ezt a problémát valószínűleg a tüdőbe kerülő folyadék okozhatta.

Szeretett felesége Joan B. Lee 2017 júliusában hunyt el 93 éves korában, akivel 69 évig élt boldog házasságban. Reméljük most a felhők felett folytatják közös útjukat! Nyugodjanak békében!

Forrás: Huffington Post

betöltés...