Gáspár Bea elárulta: ennyi pénzt költ el bevásárlásra

Gáspár Bea már oktatja is a főzőtudományát, emellett bevallotta, négy szájat heti negyvenezer forintból etet.

Egy új, formabontó iskolában, az Énegyetemen oktatja főzőtudományát a Konyhafőnök VIP nyertese, Gáspár Bea.

A showman feleségéről azelőtt is köztudott volt, hogy otthonosan mozog a konyhában, ám a műsorban bizonyította igazán, mennyire ért a főzéshez.

„Engem a főzés teljesen megnyugtat, kikapcsol. Bármilyen ideges vagyok, rögtön elengedem a feszültséget” – mesélte Bea a Borsnak, akinek a kedvenc része ilyen szempontból a húsklopfolás, mert elmondása szerint akkor éli ki igazán a dühét. Azt is bevallotta, hogy hozzávetőlegesen napi 4-5 órát tölt a konyhában.

Három éhes szájat kell etetnem, velem együtt négyet, úgyhogy sosem lehet üres a hűtő.

Hetente egyszer szoktam elmenni bevásárolni, körülbelül negyvenezer forintért, és akkor mindent felpakolok, ami a kezem ügyébe kerül” – mondta a háziasszony, aki elárulta, nem igazán foglalkoztatják a mostanában népszerű mentes-főzéssel kapcsolatos trendek, illetve, hogy melyik ételeket kedvelik különösen a családban:

„A kedvenc alapanyagom a vörös hús, Győző a halakat szereti leginkább, Evelin mindenevő, Virág pedig rettentő válogatós. Nem vagyok könnyű helyzetben a mindennapi menüt illetően, de azt hiszem, megoldom, hiszen maradék sosem szokott lenni a tányéron. Nekem az a fontos, hogy mindenki jóllakjon.

Legyen tele mindenkinek a hasa, aztán csókolom” – mondta.

betöltés...