Jáksó László nagy örömhírt osztott meg

Maga sem számított arra, hogy ezt nyilatkozza majd idén karácsonykor.

Szívügye a jótékonykodás

Jáksó Lászlót az utóbbi években kevesebbet láthattuk a televízióban, de néha egy-egy beszélgetős, televíziós vagy rádiós műsor vendégeként feltűnik. A közelmúltban a Lokál készített vele interjút annak kapcsán, hogy ebben az évben is folytatja jó szokását, a jótékonykodást. A műsorvezetőt a MikulásGyárban kérdezték, aki miközben átadta adományait, mesélt arról is, mi történik vele mostanában.

Életmódváltás

Mindenki meglepődött, mikor a ritkán látott tévés és rádiós műsorvezető egy reggeli műsorban 20 kiló mínusszal jelent meg. Jáksó életmódot váltott, aminek következtében rengeteg feleslegtől megszabadult. A közérzete folyamatosan egyre jobb lett, ami aztán a magánéletére is rányomta a bélyegét: új szerelme van.

“Ha néhány évvel ezelőtt valaki azt mondja nekem, hogy várni fogom a karácsonyt, és csillogó égősorral díszítem ki a lakást, az arcába nevettem volna. Korábban egyszerűen nem éreztem szükségét annak, hogy készüljek a karácsonyra, idén azonban a párom mindent felülírt. Neki ez fontos, és miatta ma már nekem is”

– nyilatkozta a lapnak a képernyős.

Egy éve boldogok

Jáksó elárulta, hogy új kedvese szintén a médiában dolgozik, de kilétét nem szeretné felfedni. Már egy éve alkotnak egy párt és azt mondja, kiegyensúlyozott és boldogabb, mint korábban valaha. Az életmódváltást is párjának köszönheti, aki szintén rengeteget mozog.

betöltés...