A rajongók gyanúja, hogy Johnny Depp (60), és Jenna Ortega (20) randiznak, és a sztárok reagálnak a pletykákra

A párt nemrég „együtt látták”, és a pletykák futótűzként kezdtek terjedni. Egyes rajongók biztosra veszik, hogy a 20 éves Jenna Ortega a 60 éves Johnny Depp-pel randizik. A „hír” olyan gyorsan terjedt, hogy még maguk a színészek sem tudtak nem reagálni rá.

Együtt „szúrták ki őket”.

Az egész egy pletykával kezdődött, ami akkor kezdett terjedni, amikor egy pletykafészek tévesen azt állította, hogy Deppet és Ortegát együtt látták. A „hír” vírusként terjedt az interneten, és mire észbe kaptak, az emberek úgy találgattak, mint még soha. Egyesek meg voltak győződve arról, hogy randiznak, míg mások azt feltételezték, hogy Depp esetleg együtt dolgozik Jennával a Beetlejuice 2-ben.

Jenna az Instagramon foglalkozott a pletykákkal.

A színésznő egy percet sem vesztegetett arra, hogy tisztázza a dolgokat a Karib-tenger kalózai színészével való állítólagos kapcsolatáról. Az Instagram-sztorijában ezt írta: „Ez annyira nevetséges, hogy még nevetni sem tudok. Soha életemben nem találkoztam és nem dolgoztam Johnny Depp-pel. Kérlek, hagyd abba a hazugságok terjesztését, és hagyj minket békén”.

Johnny is közbelépett.

Depp szóvivője gyorsan közbelépett, és mindent tisztázott. Nyilatkozatuk nem hagyott teret a kétségeknek: „Mr. Deppnek semmilyen személyes vagy szakmai kapcsolata nincs Ortega kisasszonnyal. Soha nem találkozott vele, és nem is beszélt vele. Nem vesz részt semmilyen közös projektben vele, és nem is áll szándékában. Megdöbbentőnek tartja ezeket az alaptalan és rosszindulatú pletykákat, amelyek célja, hogy ártsanak a hírnevének és a karrierjének”.

Mindketten dolgoztak Tim Burtonnel.

Jenna és Johnny is dolgozott együtt Tim Burtonnel, ami kétségtelenül táplálta a pletykák egy részét. Deppet évekig Burton kedvenc főszereplőjének tartották. Ortega viszont viszonylag újonnan érkezett Burton világába, hiszen nemrég Wednesday Addams szerepét alakította a Netflix Wednesday című sorozatában. Ortega ráadásul a régóta várt Beetlejuice 2 szereplőgárdájához is csatlakozik.

betöltés...