A középiskolás diák megtanult varrni, és báli ruhát készített a partnerének, akinek nem volt rá pénze

A gimnazista Parker Smith egy igazi szőke herceg. Amikor a báli partnere, Addi Rust nem engedhette meg magának álmai ruháját, a srác örömkönnyek között hagyta azzal, hogy készített egy lenyűgöző ruhát csak neki.

A gimnazista Parker Smith, akinek nem volt korábbi varrási tapasztalata, küldetésbe kezdett, hogy elkészítse párja álmai báli ruháját. Erre az elhatározásra azután került sor, hogy párja, Addi Rust megtalálta a tökéletes, de drága ruhát a báljukra. Egy játékos pillanatban azt javasolta: „Parker, miért nem csinálod meg az én báli ruhámat!”.

Parker elgondolkodott a kérésen, és végül elfogadta a kihívást, hogy elkészítse a ruhát a párja számára. Parker hónapokon át a nagymamája időnkénti útmutatásával elkötelezte magát a varrás művészetének elsajátítása mellett. A végső alkotás egy pompás kék báli ruha lett, amely lehetővé tette, hogy Addi méltóságteljesen forogjon a bálon Parker mellett.

A szalagavató után Addi a Twitteren dicsérte randevú partnerét, amiért minden tőle telhetőt megtett, hogy tökéletes ruhát varázsoljon neki az alkalomra.

Azt írta: „Egy percet szánok arra, hogy dicsekedjek ezzel az emberrel, mert szerintem ez a legkirályabb dolog, aminek valaha is részese voltam. Parker készítette a báli ruhámat. Egyenesen a semmiből csinálta az egészet, és még mindig szóhoz sem jutok. Annyira szerencsés vagyok, hogy ő a legjobb barátom!”

Parker is a Twitter-fiókján osztotta meg a képeket a ruháról, amit a partnerének készített. Azt írta: „Elég hosszú volt az út, de most fejeztem be az első dolgot, amit valaha varrtam – egy báli ruhát, épp időben a bálra”. Hamupipőkére is utalt, egyszerre nevezte magát Addi szőke hercegének, de egyben tündérkeresztanyjának is.

A pár felkarolta a gondolatot, hogy Parker Addi szőke hercege, és játékosan megismételték azt az ikonikus pillanatot, amikor az egyik báli fotójukhoz a fehér magassarkút a lány lábára csúsztatta.

Az egész élmény új szenvedélyt ébresztett Parkerben, hogy továbbra is a semmiből készítsen ruhákat. Elképzelései szerint a főiskola alatt jelmeztervezés és zenés színházi tanulmányokat folytat, és végül Broadway jelmeztervező lesz.

betöltés...