Keanu Reeves meglepett egy párt az esküvőjük napján, és bebizonyította, hogy ő egy igazi kedves fickó

Amikor James Roadnight felfedezte a legendás Keanu Reevest a kiválasztott esküvői helyszín bárjában, merész ötletük támadt – egy szeszélyes meghívás a színésznek, hogy csatlakozzon az ünnepségükhöz. Nem is sejtették, hogy ez a rögtönzött gesztus varázslatos pillanattá válik.

Amikor felmerült a lehetőség, hogy meghívják Keanu Reevest az esküvői fogadásukra, James Roadnight habozás nélkül élt a lehetőséggel. Amikor felfedezte az ikonikus színészt az angliai Northamptonshire-ben található Fawsley Hall Hotel & Spa bárjában – a fogadás helyszínéül választott helyszínen -, James rövid beszélgetést folytatott Reeves-szel, és meghívta őt, hogy még aznap csatlakozzon az ünnepséghez.

Mivel nem voltunk biztosak abban, hogy Reeves elfogadja-e a meghívást, James leendő felesége, Nikki Roadnight megjegyezte: „Nem tudtuk, hogy elfogadja-e vagy sem, de nagyon jó volt, hogy a férjem beszélt vele!”. Annak ellenére, hogy Reeves elfoglalt volt a városban egy film miatt, kegyesen elfogadta James meghívását. A neves színész jelenléte kétségtelenül hozzájárult ahhoz, hogy az esküvőjük felejthetetlen élmény legyen. Reeves nemcsak részt vett, hanem arra is szakított időt, hogy néhány vendéggel interakcióba lépjen, így megbecsült pillanatokat szerezve.

Nikki megosztotta azt a mulatságos részletet, hogy édesanyja, Jo megörökítette a pillanatot, és mindenkit arra buzdított, hogy kiáltsák, hogy „Speed!”, amikor fotóz – ez Reeves egyik korábbi filmjére (Féktelenül) utal. A találkozásra reflektálva Nikki így nyilatkozott: „Nevettünk ezen, hiszen ez az egyik régebbi filmje! Nagy rajongói vagyunk.”

James és Nikki lelkesen osztották meg örömüket, és a közösségi médiában fotókat posztoltak a különleges alkalomról. Sőt, Nikki ideiglenesen beállította a profilképét egy olyanra, amelyen ő és Reeves látható, és így viccelődött: „Mr. Roadnight nem fogja bánni, csak néhány napig”.

Az esküvők által megtestesített szerelem és boldogság szellemében Reeves figyelemre méltó szerepet játszott abban, hogy Roadnighték nagy napja valóban rendkívüli legyen. Nikki így foglalta össze az élményt: „Keanu Reeves beugrott köszönni, ez egyszerűen nem volt evilági dolog – valami, amire emlékezni fogunk, és ami még sok közös kaland kezdetét jelenti”.

betöltés...