Anya és lánya legyőzte a rákot, és tetoválást csináltattak, hogy emlékezzenek a győzelemre (Fotók)

A rákkal való szembenézés küzdelmei közepette egy megható történet Veronica Quintanilláról és lányáról. Veronica mellrákkal vívott küzdelme során az erő és a szeretet szimbólumaként egyforma tetoválásokat csináltattak a fejükre. Magának a tetoválásnak pedig különleges jelentése van.

Egy texasi anya és lánya egyforma tetoválást csináltatott.

Amikor Veronica Quintanilla másodszor is mellrákos lett, lánya leborotválta a fejét, hogy támogassa őt. Együtt mentek el az összes orvosi rendelésre. Miután Veronica befejezte az utolsó kemoterápiát, lányának, Victoria Vargasnak az az ötlete támadt, hogy készíttessenek egyforma tetoválásokat a kopasz fejükre.

Rózsaszín masnikat tetováltattak a fejbőrükre. Veronica nagyon reméli, hogy nem újul ki a rák és nem veszíti el a haját. A tetoválásokat titokban akarja tartani, ha egyszer visszanő a hajuk.

Veronica Quintanilla megosztotta, hogy a tetoválások különleges jelentőséggel bírnak közte és a lánya között, és azt jelentik, hogy soha többé nem lesznek láthatóak. Mivel kétszer is megtapasztalta a rák miatti kopaszodást, kifejezte elhatározását, hogy soha többé nem akarja ezt átélni.

Szerinte a rák maradandó sebhelyeket hagy kívül és belül, megjelölve a lelket. Ezeket a tetoválásokat gyönyörű szimbólumként választotta, egy olyan jelet, amelyet örökre el akar rejteni.

Victoria Vargas szerint a tetoválások olyanok, mint egy különleges, rejtett kincs – egy egyedi kapcsolat, amelyet édesanyjával oszt meg, és az ellenálló képességük szimbóluma.

Quintanilla, a texasi El Pasóból származó háromgyermekes anyuka a nagyobb „mama masnit” választotta, míg lánya, Victoria Vargas a kisebb „baba masnit”. Elmagyarázta, hogy a tetoválások a mellrák elleni két csatáját és az anya-lánya szeretet mély kötelékét jelképezik. Quintanilla hangsúlyozta, hogy a tetoválások emlékeztetőül szolgálnak lánya erejére és rendíthetetlen támogatására a kihívásokkal teli időkben.

Vargas számára a tetoválások azt jelképezik, hogy bármilyen nehéz is egy helyzet, a megfelelő gondolkodásmód segíthet legyőzni azt. A tetoválásokban a kihívások és a számos orvosi találkozó közepette is látja a jó oldalt.

Veronica Quintanilla úgy fogalmazott, hogy bár a világ nem láthatja a tetoválásokat, ő és a lánya lesznek az egyetlenek, akik tudatában vannak a jelenlétüknek. A tetoválások különleges jelentőséggel bírnak, mivel közös élményt jelentenek számukra. Quintanilla csodálja lánya erejét, és büszke rá az elmúlt egy év során tanúsított támogatásáért és rugalmasságáért.

betöltés...