Sofía Vergara megtörte a csendet a magánéletéről a Joe Manganiellótól való válás után

A Modern család sztárja újrakezdésre készül a következő évben. Négy hónappal azután, hogy Sofía Vergara és Joe Manganiello bejelentették válásukat, a színésznő egy friss interjúban nyíltan beszélt az elmúlt év kihívásairól és a jövő évi terveiről.

Az élete a válás után.

„Nagyon érdekes évem volt. Nem akarom azt mondani, hogy ‘rossz’ vagy bármi ilyesmi, de nagyon érdekes és nagyon nehéz volt” – nyújt betekintést a viharos évbe Vergara egy interjú során.

A Manganiellóval kötött hétéves házasságának végét tudomásul véve elgondolkodik az ez idő alatt tapasztalt érzelmi és személyes nehézségeken. „Átmentem egy váláson ebben az évben, a SAG-sztrájk, ami olyan sokáig tartott” – magyarázza a színésznő. „Láttam a barátaimat küzdeni – néhányuknak ki kellett venniük a gyerekeiket az iskolából, vagy problémáik voltak a jelzáloghitelükkel, szóval ez egy furcsa, különös év volt.”

Új projektek és világkörüli sajtókörút.

Minden akadály ellenére Vergara továbbra is optimistán tekint a jövőbe. „Nem mintha minden rossz lenne” – mondja. „Azt hiszem, minden dolog megoldódik, minden rendben lesz, és nagyon izgatott vagyok a jövő év miatt”.

A színésznő kiemelte a januárban bemutatásra kerülő Griselda című új Netflix-sorozatban való részvételét, mint az egyik dolgot, amit nagyon vár a következő évben. Várhatóan világkörüli sajtókörútra indul a sorozathoz, és összességében lelkesedését fejezi ki a 2024-re tervezett projektek iránt.

Amikor 51 éves korában az „újrakezdés” gondolatáról kérdezték, Vergara reményét fejezte ki a pozitív változásokra vonatkozóan, de elismerte, hogy egy ilyen koncepció bizonytalan. „Nem tudom, hogy létezik-e olyan, hogy 51 évesen újrakezdés” – magyarázta. „Nem tudom, hogy friss vagyok-e még, de egyszerűen csak izgatott vagyok. Izgatott vagyok a tévéműsor miatt, ami jön. Izgatott vagyok a Toty miatt, ami nagyon jól megy, mióta elkezdtük, és az emberek imádják, mert ez egy nagyon jó minőségű termék.”

Újraegyesülés a képernyős családjával.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sofia Vergara (@sofiavergara) által megosztott bejegyzés

A továbblépés ellenére Vergara megosztott egy nosztalgikus pillanatot a Modern család egykori szereplőivel, és a közösségi médiában kulisszák mögötti fotókkal mutatta be a nemrég történt újraegyesülést. „Olyan szerencsés vagyok, hogy 11 évig együtt dolgozhattam ezekkel az emberekkel” – írta a színésznő a képaláíráshoz. „Szeretlek titeket és hiányoztok nekem, srácok!!!”

A találkozón nevetés és bajtársiasság volt a szereplők között, külön megemlítve a hiányzó tagot, Ty Burrellt. A szereplők azt is kiabálták, hogy „hiányzol Ty” és „szeretünk, apa” a fotón, amelyet egy kandalló fölé támasztottak.

Új fejezet a magánéletében.

Ami a magánéletét illeti, Sofía Vergara is úgy tűnik, hogy továbblépett. Többször látták már randizni Justin Saliman ortopéd sebésszel.

betöltés...